Stimati clienti!

          BSG Amanet & Exchange da startul unui nou concurs cu premii din aur: 6 bijuterii deosebite alese din modelele care se gasesc expuse la vanzare in vitrinele agentiilor.
         Concursul incepe la data de 16 noiembrie 2020 si se va desfasura in decursul a 6 saptamani. In fiecare saptamana in ziua de Luni vom publica pe pagina de facebook. BSG Amanet & Exchange o postare denumita "bijuteria saptamanii" unde veti putea admira premiul oferit.

Cum poti participa? E simplu:

- Intra pe pagina de facebook BSG Amanet & Exchange https://www.facebook.com/BSG.ro/
- Distribuie postarea cu concursul. Atentie postarea trebuie sa fie distribuita public
- Eticheteaza 3 prieteni intr-un comentariu
- Da like paginii BSG Amanet & Exchange

Regulamentul detaliat al concursului si alte informatii le gasiti aici.

         In clip puteti admira toate bijuteriile din concurs, iar mai jos gasiti descrierea acestora. Bijuteriile sunt selectate din stocul expus la vanzare in agentiile noastre:

Saptamana 1: 16 – 22 noiembrie 2020 - Inel din aur alb și aur galben – 1,40 gr

           Inel din aur alb și aur galben cu simbolul infinitului. Acest inel, pe cât este de simplu, pe atât este de frumos. Infinitul simbolizează puterea de a merge mai departe, la nesfârșit. Cele doua cercuri ale cifrei 8 amintesc de legatura dintre cer si pamant, dintre creator și creație. Infinitul mai înseamnă perfecțiune, echilibru, armonia dintre feminin și masculin. Inelul se potrivește la orice ținută și ocazie. Poate fi purtat atât la evenimente, cu o ținută elegantâ, cât și zi de zi.
           Concursul "Bijuteria saptamanii 1" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a doua parte a concursului - "Bijuteria saptamanii 2", unde aveti sansa sa castigati un minunat pandantiv in forma de cruce. In urma tragerii la sorti a fost desemnat castigatorul: Daniela Voicu din Braila. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 5 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

Saptamana 2: 23 - 29 noiembrie 2020 - Pandantiv în formă de cruce – 1,30 gr

            Crucea este unul dintre simbolurile cele mai răspândite și în același timp printre cele mai vechi. Despre semnul crucii se spune ca are proprietatea de a curăța de enervii negative, de aduce pace și lumină interioară și de a deschide drumuri. Bijuteria se distinge prin complexitatea lucrăturii. Silueta Mântuitorului Iisus Hristos apare pe cruce, fiind modelată din aur alb, albul fiind culoarea care simbolizeaza puritatea și adevarul.