Servicii

In agentiile BSG Amanet & Exchange iti oferim servicii de amanet si vanzare, schimb valutar si transfer de bani prin Western Union. Acestea le gasesti descrise mai jos.

Amanet Aur si Argint

La BSG Amanet & Exchange poti amaneta bijuterii si obiecte din aur de orice carataj (de la 8k la 24k) sau obiecte si bijuterii din argint. Specialistii nostri te vor informa asupra cantitatii de metal pretios existente in bijuteria ta, si-ti vor transmite suma pe care o poti imprumuta lasand obiectele drept garantie. Te asiguram ca la noi vei primi un pret corect pe gramul de aur / argint dar si ca vei gasi intotdeauna o dobanda foarte buna la contractul de imprumut.

Vanzare bijuterii noi din Aur

In agentiile BSG Amanet & Exchange gasesti la vanzare o gama variata de bijuterii noi la un pret ce-ti va face cu ochiul. Daca bijuteriile din aur nu le cumperi de la noi, asigura-te ca primesti:

-  Certificat de garantie care te asigura ca bijuteria iti va fi reparata sau schimbata daca are defecte ascunse
-  Bon fiscal care garanteaza ca bijuteria corespunde cu ceea ce ai cumparat

La BSG Amanet & Exchange ai siguranta ca bijuteria cumparata este din aur si este de caratajul specificat in Certificatul de garantie.

Amanet Electronice si Ceasuri

La BSG Amanet & Exchange care este cea mai mare retea de amanet si schimb valutar din Romania* poti amaneta produse:

-  Electronice (telefoane Samsung, telefoane Iphone sau orice alta marca de telefoane, tablete, laptopuri, aparate foto, boxe, etc)
-  Orice marca de ceas

Specialistii nostri vor evalua starea produsului tau si iti vor oferi pretul corect pentru obiectele lasate drept garantie. La noi vei gasi intotdeauna o oferta foarte buna.

Vanzare electronice si ceasuri

La BSG Amanet & Exchange gasesti la vanzare o gama variata de produse electronice si ceasuri, de la produsele foarte cunoscute pana la cele de ultima generatie. Dacă produsele elctronice nu le cumperi de la noi, asigura-te ca primesti:

- Certificat de garantie care te asigura ca produsul iti va fi reparat sau schimbat daca are defecte ascunse
- Bon fiscal care garanteaza ca produsul corespunde cu ceea ce ai cumparat

Toate produsele comercializate de catre BSG Amanet & Exchange sunt testate riguros de catre specialistii nostri, inainte de a fi puse la vanzare.

Te invitam si pe magazinul nostru online: magazin.amanet.ro

Schimb valutar

Te invitam sa ne vizitezi în agentiile BSG Amanet & Exchange  si sa te asiguri ca pentru serviciul de Schimb Valutar, practicam cursuri competitive comparativ cu oferta caselor de schimb valutar din orasul tau. Tranzactii cu: EUR, USD, CHF, GBP, CAD, HUF, CZK, PLN. Nu uita, la noi COMISIONUL este ZERO.

Transfer de bani prin Western Union

ACUM, in agentiile noastre BSG Amanet & Exchange poti primi si trimite rapid si in siguranta bani atat in tara cat si in strainatate, prin WESTERN UNION.

Asteptam sa ne cunoastem!

* Conform audit Keysfin efectuat pe baza datelor financiare publice, valabile la 31.12.2022