1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.a) SC BERTUS SRL, avand sediul social in Baia Mare, str. Salcamului județul Maramures, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J24/790/2003, avand Cod Unic de Inregistrare RO 15618493.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b) Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmând ca astfel de modificari să intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.amanet.ro

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat si se desfășoară pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice majore cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii S.C. BERTUS S.R.L. precum şi rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul incepe la data de 16 noiembrie 2020 si se incheie la data de 27 decembrie 2020, ora 23:59. Durează 6 săptămâni, pentru fiecare săptămână existând câte un premiu.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. In ziua de Luni 16 noiembrie 2020 se va publica pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange o postare denumita "Bijuteria săptămânii" cu o imagine cu o bijuterie care va fi oferită drept premiu. Perioada concursului săptămânal va fi de luni, de la publicarea postarii, până duminică, săptămâna respectiva, ora 23.59.
4.b. Fiecare participant trebuie sa distribuie postarea de pe pagina de facebook BSG Amanet & Exchange pe contul personal de Facebook, iar postarea trebuie sa fie publica.
4.c. Fiecare participant trebuie să eticheteze 3 prieteni intr-un comentariu la postarea de pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange.
4.d. Fiecare participant trebuie sa dea Like la pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange de pe contul personal de facebook.

Participarea la concurs este valida doar in cazul in care conditiile de participare au fost indeplinite in perioada desfasurarii concursului.

 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorti, pe site-ul random.org

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI REVENDICAREA PREMIILOR
6.a. Numele câștigătorilor premiilor săptămânale vor fi anunțate intr-o postare, în prima marți de după perioada concursului săptămânal. Premiul este nominal și nu poate fi transferat unei alte persoane.
6.b. Tot marți, câştigătorii vor primi și un mesaj pe Facebook messenger, pentru a li se oferi detalii despre cum vor intra în posesia premiului și pentru a li se solicita datele de identitate complete. Câștigătorii vor răspunde la mesaj în maxim 5 zile calendaristice și își vor revendica premiile în baza unui act de identitate valid, după furnizarea datelor cu caracter personal.

ATENTIE!
1. Daca persoana castigatoare nu raspunde la mesaj timp de 5 zile calendaristice, aceasta isi pierde premiul.
2. Orice premiu nerevendicat in 5 zile calendaristice ramane in posesia organizatorului.

7. PREMIILE SI ACORDAREA LOR
7.a. Premiile consta in 6 bijuterii din aur de 14 k, gramaj total: 12,15 gr astfel:

Saptamana 1: 16 – 22 noiembrie 2020

Inel din aur alb și aur galben1,40 gr

Saptamana 2: 23 - 29 noiembrie 2020

Pandantiv în formă de cruce1,30 gr

Saptamana 3: 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Lănțișor cu medalion în formă de stea1,74 gr

Saptamana 4: 7 – 13 decembrie 2020

Cercei în formă de fluture – 1,88 gr

Saptamana 5: 14 – 20 decembrie 2020
Lănțișor cu pandantiv în formă de libelulă - 1,95 gr

Saptamana 6: 21 – 26 decembrie 2020
Brățară cu elemente în formă de cercuri și cuburi
3,88 gr

7.b. Premiile nu se acorda in bani.
7.c. Premiul va fi acordat prin trimiterea acestuia prin curierat sau se poate ridica dintr-o agentie BSG Amanet în cazul în care în județ se află un punct de lucru al societății.
7.d. Castigatorul are obligatia sa isi ridice premiul acordat. In caz contrar, premiul va ramane in posesia organizatorului.

8. MEMBRII COMISIEI CONCURSULUI
Sunt desemnati de catre conducerea SC BERTUS SRL. Acestia vor fi in numar de trei, un presedinte si doi membri:
Presedinte - Andreicut Florin
Membri - Nemtov Iasmina si Anca Daniel

9. TAXE
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu excepţia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul campaniei promotionale este obligat sa il calculeze, sa il retină si sa il transfere la bugetul de stat, conform prevederilor Legii 227/2015 privind Codul Fiscal.  De la data transferului premiului in posesia castigatorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin castigatorului.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat si pe adresa siteului www.bsg.ro. Participarea la concurs implică obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR
Operatorul va informeaza ca datele dumneavoastra cu caracter personal, furnizate prin intermediul paginii de Facebook (numele si prenumele de pe pagina Facebook) vor fi folosite doar in scopul efectuarii extragerilor pentru desemnarea castigatorilor. Datele ca caracter personal ale castigatorilor (datele din CI) vor fi folosite doar pentru validarea castigatorilor si pentru intocmirea Procesului de predare - primire pentru premiile castigate.
Operatorul va asigura ca datele cu caracter personal nu vor fi furnizate catre terte persoane, iar pastrarea acestor date se face conform obligatiilor legale existente.
Prin acceptarea premiului si semnarea de catre castigatori a Acordului privind prelucrarea imaginii, acestia sunt de acord sa fie fotografiati odata cu inmanarea premiului, urmand ca numele lor şi materialele obţinute să fie făcute publice pe Facebook, Instagram, www.bsg.ro şi folosite în scopuri publicitare de către Operator.