Stimati clienti!

          BSG Amanet & Exchange da startul unui nou concurs cu premii din aur: 6 bijuterii deosebite alese din modelele care se gasesc expuse la vanzare in vitrinele agentiilor.
         Concursul incepe la data de 16 noiembrie 2020 si se va desfasura in decursul a 6 saptamani. In fiecare saptamana in ziua de Luni vom publica pe pagina de facebook. BSG Amanet & Exchange o postare denumita "bijuteria saptamanii" unde veti putea admira premiul oferit.

Cum poti participa? E simplu:

- Intra pe pagina de facebook BSG Amanet & Exchange https://www.facebook.com/BSG.ro/
- Distribuie postarea cu concursul. Atentie postarea trebuie sa fie distribuita public
- Eticheteaza 3 prieteni intr-un comentariu
- Da like paginii BSG Amanet & Exchange

Regulamentul detaliat al concursului si alte informatii le gasiti aici.

         In clip puteti admira toate bijuteriile din concurs, iar mai jos gasiti descrierea acestora. Bijuteriile sunt selectate din stocul expus la vanzare in agentiile noastre:

Saptamana 1: 16 – 22 noiembrie 2020 - Inel din aur alb și aur galben – 1,40 gr

           Inel din aur alb și aur galben cu simbolul infinitului. Acest inel, pe cât este de simplu, pe atât este de frumos. Infinitul simbolizează puterea de a merge mai departe, la nesfârșit. Cele doua cercuri ale cifrei 8 amintesc de legatura dintre cer si pamant, dintre creator și creație. Infinitul mai înseamnă perfecțiune, echilibru, armonia dintre feminin și masculin. Inelul se potrivește la orice ținută și ocazie. Poate fi purtat atât la evenimente, cu o ținută elegantâ, cât și zi de zi.
           Concursul "Bijuteria saptamanii 1" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a doua parte a concursului - "Bijuteria saptamanii 2", unde aveti sansa sa castigati un minunat pandantiv in forma de cruce. In urma tragerii la sorti a fost desemnat castigatorul: Daniela Voicu din Braila. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 5 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

Saptamana 2: 23 - 29 noiembrie -  2020 - Pandantiv în formă de cruce – 1,30 gr

            Crucea este unul dintre simbolurile cele mai răspândite și în același timp printre cele mai vechi. Despre semnul crucii se spune ca are proprietatea de a curăța de enervii negative, de aduce pace și lumină interioară și de a deschide drumuri. Bijuteria se distinge prin complexitatea lucrăturii. Silueta Mântuitorului Iisus Hristos apare pe cruce, fiind modelată din aur alb, albul fiind culoarea care simbolizeaza puritatea și adevarul.

              Concursul "Bijuteria saptamanii 2" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a doua parte a concursului - "Bijuteria saptamanii 3", unde aveti sansa sa castigati un minunat lantisor cu medalion in forma de stea. In urma tragerii la sorti a fost desemnat castigatorul: Roxana Calauz Fedorca din Baia Mare. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 4 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

Saptamana 3: 30 noiembrie - 6 decembrie 2020 - Lantisor cu medalion in forma de stea - 1.74 gr

             Steaua cu cinci colțuri este un puternic simbol al proțectiei împotriva forțelor negative și al echilibrului și reprezintă cel de-al cincilea element, eterul, energia cea mai subtila, care depaseste cele patru elemente (aer, apa, foc si pamant). Medalionul are cinci rânduri de câte trei pietricele, numarul cinci reprezentand perfectiunea umană. Se spune că fiecare om este o stea deoarece într-o astfel de stea se poate suprapune corpul uman, cu capul în partea de sus și cele patru membre în fiecare colț al acesteia.

             Concursul "Bijuteria saptamanii 3" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a doua parte a concursului - "Bijuteria saptamanii 4", unde aveti sansa sa castigati o pereche de cercei tip fluture. In urma tragerii la sorti a fost desemnat castigatorul: Paula Maris din Cluj Napoca. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 3 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

Saptamana 4: 07 - 13 decembrie 2020 - Cercei tip fluture - 1.88 gr

            Acest model deosebit de cercei sub formă de fluturi transmite bucuria de a trăi și reprezintă renașterea. Simbolul fluturelui este simbolul libertății spiritului. De asemenea, este amuleta care atrage energii pozitive asupra celei care o poartă, pe lângă faptul că aduce un plus de frumusețe. Fascinează prin modelul care este conceput ca fluturele sa stea pe lobul urechii iar lănțișorul să atârne prin spate.
            Concursul "Bijuteria săptămânii 4" a ajuns la final. Puteți participa în continuare la a cincea parte a concursului - "Bijuteria săptămânii 5", unde aveți șansa să câștigați un lănțișor cu medalion în formă de libelulă. În urma tragerii la sorți a fost desemnat câștigătorul: Andreea Ungurianu din Iași.Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 2 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

Saptamana 5: 14 - 20 decembrie 2020 - Lantisor cu pandantiv in forma de libelula - 1.95 gr

             Acest medalion oferă o strălucire aparte celei care îl poartă datorită pietricelelor care încercuiesc forma stilizată a libelulei, dar și a pietricelelor roz care sunt pe cele patru aripi. Libelulele sunt printre cele mai elegante insecte și, având o viață foarte scurtă, ele știu că trebuie să o trăiască din plin cu tot ceea ce le oferă. Aceasta este o lecție de viață foarte importantă pentru noi toți. Libelula simbolizează depășirea obstacolelor, dar și acceptarea schimbării ca pe un lucru pozitiv, simbolizând de asemenea curajul.
            Concursul "Bijuteria săptămânii 5" a ajuns la final. Puteți participa în continuare la a cincea parte a concursului - "Bijuteria săptămânii 6", unde aveți șansa să câștigați o minunată brățară cu forme geometrice. În urma tragerii la sorți a fost desemnat câștigătorul: Ralu Ghiorghies din Sânnicolaul Mare, județul Timiș. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca un premiu din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

Saptamana 6: 21 - 27 decembrie 2020 - Brățară cu forme geometrice - 3.88 gr

             Acest model de bratara este foarte modern. Are cinci elemente: 3 cuburi cu pietricele pe fiecare latură și două elemente în formă de biluță, iar la capătul brățării atârnă un lănțișor cu o a treia biluță care are o steluță decupată. Brățara poate fi purtată atât la evenimente, datorită eleganței pe care o oferă pietricelele, dar poate fi purtată ca accesoriu și la o ținută de zi cu zi.
            Concursul "Bijuteria săptămânii 6" a ajuns la final. În urma tragerii la sorți a fost desemnat câștigătorul: Mîșcă Neli din Târgu Mureș.Va multumim tuturor pentru participarea la concursul organizat de BSG Amanet & Exchange. Va asteptam la concursurile viitoare.