Campania "20 de bijuterii din aur ca sa stralucesti in 2020"


          Concursul "20 de bijuterii ca sa stralucesti in 2020" s-a incheiat. Va reamintim ca, concursul a inceput pe data de 28 Octombrie 2019 si s-a desfasurat pe parcursul a 10 saptamani, pana in 5 Ianuarie 2020. Multumim tuturor participantilor!

          Premiile  au fost 20 bijuterii din aur deosebite. In fiecare saptamana, in ziua de Luni s-a facut o postare pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange, numita ”Bijuteriile săptamanii”:

"Bijuteriile saptamanii 10"
1. Inel cu piatra albastra
            Inelul este podoaba care a fost creata de om din dorinta de a evidentia frumusetea mainii, a gesturilor, dar si pentru ca aveau credinta ca aceasta bijuterie le confera echilibru emotional si indemanare in tot ceea ce fac.


2. Lantisor cu pandantiv cu pietre colorate           
            Se stie ca in jurul gatului unei femei, un colier nu poate decat sa aduca un plus de frumusete si stralucire fetei dar si decolteului. Acest minunat colier din aur, pe langa faptul ca scoate in evidenta linia delicata a gatului, confera o eleganta si un rafinament aparte. Poate fi purtat la o tinuta deseara,de ocazie, cat si la tinuta de zi cu zi, datorita pietrelor colorate.


             Concursul "Bijuteriile saptamanii 10" a ajuns la final. In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Emanuela Orzac Ples din Sighetu Marmatiei pentru inel cu piatra albastra si Fonodi Erika din Oradea pentru lantisor cu pandantiv cu pietre colorate.   

 

"Bijuteriile saptamanii 9"
1. Cercei in forma de fluture cu pietre albastre
            Fluturele reprezinta procesul transformatii pozitive. Simbolul fluturelui ne aduce aminte ca asa cum omida se transforma in ceva atat de frumos si noi oamenii putem sa trecem peste obstacole sau propriile bariere, sa devenim mai buni, mai intelepti. Culoarea albastra transmite pace si liniste, induce relaxare fizica si mentala, reduce stresul si creaza calm.


2. Pandantiv in forma de cruce            
          Despre semnul crucii se spune ca are proprietateaa de a curata de enervii negative si malefice, de a activa lumina interioara, de a deschide drumuri si de a influenta benefic orice situatie. Bijuteria se distinge prin complexitatea lucraturii. Silueta Mantuitorului Iisus Hristos apare pe cruce, fiind modelata din aur alb, albul fiind culoarea care simbolizeaza puritatea si adevarul.


             Concursul "Bijuteriile saptamanii 9 " a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a zecea parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 10", unde aveti sansa sa castigati un inel cu piatra albastra si un lantisor cu pandantiv cu pietre colorate.
           In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Monica Mihaela Badea din Bucuresti pentru cercei in forma de fluture cu pietre albastre si Carina Vizi din Bucuresti pentru pandantiv in forma de cruce.
    

  

"Bijuteriile saptamanii 8"
1. Bratara din aur galben cu steluta
            Steaua este simbol de protectie importiva fortelor negative. Pantagrama (steaua cu cinci colturi) este un puternic simbol al protectiei impotriva fortelor negative si al echilibrului si reprezinta cel de-al cincilea element, eterul, energia cea mai subtila, care depaseste cele patru elemente (aer, apa, foc si pamant). Bratara are cinci pietricele, numarul cinci reprezentand perfectiunea umana, ne atrage atentia spre frumusetea vietii si ne transmite o vibratie de pozitivism si originalitate.


2. Cercei din aur cu pietricele albe in forma de romb
             Aurul este un metal preferat cand vine vorba de bijuterii. In trecut, purtarea cerceilor era considerata o apropiere de divinitate. Acum, cerceii se poarta in scop estetic. Aceasta pereche de cercei poate fi purtata atat la evenimente, cat si zi de zi. sunt discreti, dar in acelasi timp pun in valoare fata, modelul emanad frumusete si ehilibru. cerceii au forma de romb, care este simbolul creatiei, iar concentrarea pe imaginea rombului favorizarea eliminarea blocajelor. Este forma inspiratiei, a creativitatii, dar si a independentei si a spiritualitatii.
  

      

             Concursul "Bijuteriile saptamanii 8 " a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a noua parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 9, unde aveti sansa sa castigati o pereche de cercei in forma de fluture cu pietricele albastre si un pandantiv in forma de cruce. 
           In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Bianca Zob din Satu Mare pentru bratara cu steluta si Georgiana Farkas din Livada de Bihor pentru cercei din aur galben cu pietricele albe in forma de romb.
     

"Bijuteriile saptamanii 7"
1. Bratara cu bilute din aur galben, alb si rosu
            Acest model de bratara este foarte in voga. Pe langa bilutele din aur, mai are trei elemente in forma de floare in combinatie cu spirala. Spirala simbolizeaza aspiratia spre infinit, spre viata eterna, protejand persoana care poarta acest simbol. Bratara mai are si trei pietricele albe care dau o eleganta aparte bijuteriei.


2. Cercei din aur galben cu pietricele albe
           Aceasta pereche de cercei de o frumusete aparte sporesc increderea in sine a celei care ii poarta, iar albul pur al sirurilor de cate 8 pietricele te trimit cu gandul la lux, datorita stralucirii lor. Sunt potriviti pentru toate ocaziile, dar se asorteaza mai mult unei tinute elegante.

    

            Concursul "Bijuteriile saptamanii 7" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a opta parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 8", unde aveti sansa sa castigati o bratara cu bilute din aur galben, alb si rosu si o pereche de cercei din aur galben cu pietricele albe.
           In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Ifimica Toth Borbala Renata din Targu Mures pentru bratara cu bilute si Vizitiu Elena din Iasi pentru cercei din aur galben cu pietricele albe.
     

"Bijuteriile saptamanii 6"
1. Cercei din aur alb si galben in forma de picaturi de roua
            Jumatate aur alb si jumatate galben, aceasta pereche de cercei aduc un plus de eleganta si accentueaza feminitatea. Forma de picaturi de roua simbolizeaza viata, apa pura care aduce renasterea si inflorirea, curatenia sufleteasca si armonia. In trecut lacrimile diminetii au fost atribuite unor fiinte divine. In credinta populara romaneasca roua era adusa pe pamant de zanele care joaca noaptea prin poeni la lumina lunii. Nascuta din veselia lor, roua care cade pe frunze avea puteri magice, binefacatoare. De aceea oamenii credeau ca picaturile de roua alunga bolile si necazurile din viata lor.


2. Pandantiv din aur - Copacul vietii
            Este o bijuterie in trend ce atrage atentia atat datorita culorilor, cat si datorita formei. Copacul sau Pomul vietii este simbolul nemurii, al conectarii noastre cu tot ce ne inconjoara dar si simbolul vindecarii spirituale. Frunzele sunt reprezentate de pietricele colorate, aratand frumusetea si diversitatea oamenilor.

           Concursul "Bijuteriile saptamanii 6" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a saptea parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 7", unde aveti sansa sa castigati o bratara cu bilute din aur galben, alb si rosu si o pereche de cercei din aur galben cu pietricele albe.
           In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Bianca Gaidut din Galati pentru cercei din aur alb si galben in forma de picaturi de roua si Sorina Calmuc din Timisoara pentru pandantiv din aur copacul vietii.

"Bijuteriile saptamanii 5"
1. Lantisor cu pandantiv trifoi cu patru foi
            Acest lantisor adauga un plus de delicatete celei care il poarta, pandantivul fiind sub forma de trifoi cu patru foi, avand in mijloc o piatra alba. Piatra din centrul medalionului este acompaniata de o piatra mai mare, care aduce un plus de stralucire. Se stie ca trifoiul cu patru foi aduce noroc. Fiecare frunza a trifoiului cu patru foi are si o semificatie. Prima este simbolul credintei, a doua semnifica speranta, cea de-a treia frunza inseamna dragoste, iar cea de-a patra frunza este pentru noroc.
2. Bratara din aur alb si aur galben cu pietricele albe
            Stralucirea acestei bratari este data de pietrele montate in aurul alb. Avand o finete aparte, aceasta bijuterie pune in lumina feminitatea, fiind discreta, dar in acelasi timp iesind in evidenta prin frumusetea combinatiei dintre cele doua culori ale metalului nobil.


          Concursul "Bijuteriile saptamanii 5" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a sasea parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 6", unde aveti sansa sa castigati o pereche de cercei din aur alb si galben in forma de picaturi de roua si un pandantv din aur - Copacul vietii.
          In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Cirlan Cornelia Valentina din Braila pentru lantisor cu medalion si trifoi cu patru foi si Mirela Bara din Cluj pentru bratara din aur alb si galben cu pietre albe.

"Bijuteriile saptamanii 4"
1. Lantisor cu medalion cu pietre mov
            Aurul semnifica prosperitate si poata sa aduca celui care il poarta un plus de incredere. Acest lantisor cu medalion evidentiaza frumusetea oricarei femei si accentuaza delicatetea. Culoarea pietrelor mov, in forma de floare, stimuleaza creativitatea, spiritualitatea si compasiunea, iar cei doi fluturi sunt simbol al schimbarii, al invierii, sperantei, si unor noi inceputuri.
2. Inel din aur galben si aur alb
            Un inel deosebit, care ar incanta inima oricarei domnisoare sau doamne. Oricine poarta pe deget un asemenea inel, nu poate trece neremarcata. Este un inel potrivit pentru toate ocaziile, dar se asoretaza de minune unei tinute elegante datorita lucraturii. Aurul galben este format din aliajul aurului cu argint, cupru si zinc, iar aurul alb este formal prin aliajul aurului fie cu nichel, de la care primeste culoarea, fie cu argint in cantitate mai mare, cupru si zinc. Atat aurul alb, cat si cel galben au aceasi duritate, dar aurul alb are un grad de reflexie mai mare si este mai rezistent la uzura decat cel galben.

            Concursul "Bijuteriile saptamanii 4" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a cincea parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 5", unde aveti sansa sa castigati un lantisor cu pandantiv trifoi cu patru foi si o bratara din aur alb cu galben cu pietricele albe.
          In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Adriana Rusu din Arad pentru lantisor cu medalion cu pietre mov si Daiana Ion din Resita pentru inelul din aur alb si galben.
   


"Bijuteriile saptamanii 3"
1. Bratara cu snur reglabil, cu aur galben de 14 K si onix
            Foarte in trend anul acesta, bratarile ajustabile din acest model fac furori. Onixul este dintotdeauna considerat a fi o piatra foarte puternica. Cu ajutorul lui se puteau descoperi si infrunta fricile sau temerile de care purtatorul nu era constient, si care erau sursa cosmarurilor. Astazi piatra are acelasi rol, fiind utilizata de unii oameni in tratarea problemelor psihice. Este piatra luciditatii, inlaturand superficialul.
2. Cercei din aur galben in forma de fluture
            Aceasta delicata pereche de fluturi transmite bucuria de a trai, veselie si pofta de viata prin forma pe care o au. Simbolul fluturelui este simbolul libertatii spiritului, al vietii fara constrangeri si fara bariere mentale. De asemenea, este amuleta care atrage energii pozitive asupra celei care o poarta, si se spune ca-i sporeste sansele de a-si gasi un partener de viata, daca nu are.

          Concursul "Bijuteriile saptamanii 3" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a patra parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 4", unde aveti sansa sa castigati un lantisor cu medalion si un inel din aur galben si aur alb.
          In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Amnayra Casi din Suceava pentru cercei din aur galben in forma de fluture si Bianca Prodan din Piatra Neamt pentru bratara cu snur reglabil.

"Bijuteriile saptamanii 2"
1. Pandantiv in forma de inima, cu 9 pietricele 
            Inima este considerata a fi centrul omului, simbolul iubirii si al prieteniei, dar si al compasiunii si al bucuriei. Acestui pandantiv i-au fost montate 9 pietricele albe, cifra 9 simbolizand dragostea, blandetea si generozitatea.
2. Inel din aur cu pietre colorate
           Inelul a fost din cele mai vechi timpuri o bijuterie foarte pretuita, fie ca a fost vorba de verigheta sau de un inel purtat ca podoaba. Multitudinea de culori ale pietricelelor montate pe toate suprafata inelului transmit bucuria de a trai, veselie si pofta de viata. Acesta poate fi purtat la orice tinuta, fie ea eleganta sau nu.

           Concursul "Bijuteriile saptamanii 2" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a treia parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 3", unde aveti sansa sa castigati o bratara din aur cu snur sau o pereche de cercei in forma de fluture.
          In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Ioana Micu din Galati pentru pandantivul in forma de inima si Denisa Cristian din Maramures pentru inelul cu pietre colorate. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 16 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

"Bijuteriile saptamanii 1"          

1. Pandantiv in forma de cruce, batut cu pietre albe

              Crucea este semnul protector al tuturor crestinilor. Multi oameni poarta o cruce la gat, pentru a-i feri de spiritele rele si de boli. Acest pandantiv in forma de cruce, din aur galben are o stralucire aparte datorita pietricelelor albe, albul fiind simbolul puritatii.

2. Inel tip logodna cu pietre albe

             Cand vine vorba de inelul de logodna, acesta este de departe cea mai iubita si asteptata bijuterie, de catre tinerele domnisoare. Orice fata viseaza ca iubitul sa ii aduca intr-o cutie un astfel de inel de aur, cum e cel din imagine, cu o piatra alba care sa straluceasca. Acest minunat inel mai poate fi purtat si ca simpla bijuterie, nu doar ca inel de logodna, datorita celorlalte pietricele care au fost montate pe ambele parti ale pietrei mari.

            Concursul "Bijuteriile saptamanii 1" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a doua parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 2", unde
aveti sansa sa castigati un minunat pandantiv in forma de inimioara sau un inel de aur.
            In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Delia Cristina Iliesu din Borsa pentru inelul tip logodna si Dita Iancu din Slobozia pentru pandantivul in forma de cruce. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 18 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

Vezi Regulamentul concursului