Regulament concurs 20 de bijuterii de aur ca sa stralucesti in 2020

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.a)SC BERTUS SRL, avand sediul social in Baia Mare, str. Salcamului județul Maramures, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J24/790/2003, avand Cod Unic de Inregistrare RO 15618493.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b) Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmând ca astfel de modificari să intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.bsg.ro

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat si se desfășoară pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice majore cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii S.C. BERTUS S.R.L. precum şi rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul incepe la data de 28 octombrie 2019 si se incheie la data de 5 ianuarie 2020. Dureaza 10 de saptamani, pentru fiecare saptamana existand cate doua premii.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. In fiecare saptamana, in ziua de Luni, se va publica pe pagina de facebook BSG Amanet & Exchange cate o postare denumita "Bijuteriile saptamanii" cu o imagine cu doua bijuterii care vor fi oferite drept premiu. Perioada concursului saptamanal va fi de Luni pana Duminica.
4.b. Fiecare participant trebuie sa distribuie postarea cu ”Bijuteria saptamanii” de pe pagina de facebook BSG Amanet & Exchange pe contul personal de Facebook.
4.c. Fiecare participant trebuie să eticheteze 5 prieteni intr-un comentariu la postarea cu ”Bijuteriile saptamanii” in curs, pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange.
4.d. Fiecare participant trebuie sa dea Like la pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange de pe contul personal de facebook.

Participarea la concurs este valida doar in cazul in care conditiile de participare au fost indeplinite in maxim 7 zile de la postarea denumita "Bijuteriile saptamanii", pentru saptamana in curs, saptamana fiind trecuta in titlul postarii.

 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, pe site-ul random.org

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI REVENDICAREA PREMIILOR
6.a. Numele castigatorilor premiilor saptamanale vor fi anuntate printr-o postare, in prima Marti de dupa perioada concursului saptamanal. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.
6.b. Tot Marti, castigatorii vor primi si un mesaj pe messenger, pentru a li se oferi detalii despre cum vor intra in posesia premiului si pentru a li se solicita datele de identitate complete. Castigatorii vor raspunde la mesaj in maxim 5 zile calendaristice si isi vor revendica premiile in baza unui act de identitate valid, dupa furnizarea datelor cu caracter personal.

ATENTIE!
1. Daca persoana castigatoare nu raspunde la mesaj timp de 5 zile calendaristice, aceasta isi pierde premiul.
2. Orice premiu nerevendicat in 5 zile calendaristice ramane in posesia organizatorului.

7. PREMIILE SI ACORDAREA LOR
7.a. Premiile consta in 20 de bijuterii din aur de 14 k, gramaj total: 38,78 g astfel:

Saptamana 1
Pandantiv in forma de cruce, batut cu pietre albe - 0,84
Inel tip logodna din aur galben cu pietre albe - 2,77 g

Saptamana 2
Pandantiv in forma de inima, cu 9 pietricele - 0,99 g
Inel din aur cu pietre colorate - 2,75 g

Saptamana 3
Bratară cu snur reglabil, cu aur galben de 14 K și onix - 0,84 g
Cercei din aur galben in forma de fluture - 1,21 g

Saptamana 4
Lantisor cu medalion cu pietre mov - 2,17 g
Inel din aur galben si aur alb - 2,79 g

Saptamana 5
Lantisor cu pandantiv trifoi cu patru foi - 1,79 g
Bratara din aur alb si aur galben cu pietricele albe -  3,67 g

Saptamana 6
Cercei din aur alb si galben in forma de picaturi de roua - 1,88 g
Pandantiv din aur – Copacul Vietii - 0,75 g

Saptamana 7
Bratara cu bilute din aur galben, alb si rosu - 2,93 g
Cercei din aur galben cu pietricele albe - 2,93 g

Saptamana 8
Brarara din aur cu steluta - 1,76 g
Cercei din aur cu pietricele albe in forma de romb - 1,61 g

Saptamana 9
Cercei in forma de fluture, cu pietre albastre - 1,96 g
Pandantiv in forma de cruce - 0,99 g

Saptamana 10
Inel cu piatra albastra - 1,95 g
Lantisor cu pandantiv cu pietre colorate - 2,20 g

7.b. Premiile nu se acorda in bani.
7.c. Daca persoana castigatoare are domiciliul in Baia Mare, aceasta va veni personal la sediul organizatorului, SC BERTUS SRL (str. Salcamului nr.1, Baia Mare), pentru a intra in posesia premiului, iar in caz contrar, premiul va fi acordat prin trimiterea acestuia prin posta sau curier.
7.d. Castigatorul are obligatia sa isi ridice premiul acordat, de la curierat, posta sau agentia BSG Amanet & Exchange din orasul castigatorului, in cazul in care exista agentii BSG in orasul castigatorului. In caz contrar, premiul va ramane in posesia organizatorului.

8. MEMBRII COMISIEI CONCURSULUI
Vor fi desemnati de catre conducerea SC BERTUS SRL. Acestia vor fi in numar de trei, un presedinte si doi membri:
Presedinte - Andreicut Florin
Membri - Nemtov Iasmina si Anca Daniel

9. TAXE
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu excepţia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul campaniei promotionale este obligat sa il calculeze, sa il retină si sa il transfere la bugetul de stat, conform prevederilor Legii 227/2015 privind Codul Fiscal.  De la data transferului premiului in posesia castigatorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin castigatorului.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat si pe adresa siteului www.bsg.ro. Participarea la concurs implică obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR
Operatorul va informeaza ca datele dumneavoastra cu caracter personal, furnizate prin intermediul paginii de Facebook (numele si prenumele de pe pagina Facebook) vor fi folosite doar in scopul efectuarii extragerilor pentru desemnarea castigatorilor. Datele ca caracter personal ale castigatorilor (datele din CI) vor fi folosite doar pentru validarea castigatorilor si pentru intocmirea Procesului de predare - primire pentru premiile castigate.
Operatorul va asigura ca datele cu caracter personal nu vor fi furnizate catre terte persoane, iar pastrarea acestor date se face conform obligatiilor legale existente.
Prin acceptarea premiului si semnarea de catre castigatori a Acordului privind prelucrarea imaginii, acestia sunt de acord sa fie fotografiati odata cu inmanarea premiului, urmand ca numele lor şi materialele obţinute să fie făcute publice pe Facebook, Instagram, www.bsg.ro şi folosite în scopuri publicitare de către Operator.