Campania "20 de bijuterii din aur ca sa stralucesti in 2020"

              In semn de apreciere a faptului ca sunteti alaturi de noi, dam startul unui concurs. Si fiinca ne apropiem cu pasi repezi de anul 2020, premiile nu puteau fi decat 20 bijuterii din aur deosebite. Concursul incepe din data de 28 octombrie si se va desfasura in decursul a 10 saptamani, pana in 5 Ianuarie 2020. In fiecare saptamana, in ziua de Luni vom face o postare pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange, numita ”Bijuteriile săptamanii”, unde veti putea participa la concurs. 

"Bijuteriile saptamanii 4"
1. Lantisor cu medalion cu pietre mov
            Aurul semnifica prosperitate si poata sa aduca celui care il poarta un plus de incredere. Acest lantisor cu medalion evidentiaza frumusetea oricarei femei si accentuaza delicatetea. Culoarea pietrelor mov, in forma de floare, stimuleaza creativitatea, spiritualitatea si compasiunea, iar cei doi fluturi sunt simbol al schimbarii, al invierii, sperantei, si unor noi inceputuri.
2. Inel din aur galben si aur alb
            Un inel deosebit, care ar incanta inima oricarei domnisoare sau doamne. Oricine poarta pe deget un asemenea inel, nu poate trece neremarcata. Este un inel potrivit pentru toate ocaziile, dar se asoretaza de minune unei tinute elegante datorita lucraturii. Aurul galben este format din aliajul aurului cu argint, cupru si zinc, iar aurul alb este formal prin aliajul aurului fie cu nichel, de la care primeste culoarea, fie cu argint in cantitate mai mare, cupru si zinc. Atat aurul alb, cat si cel galben au aceasi duritate, dar aurul alb are un grad de reflexie mai mare si este mai rezistent la uzura decat cel galben.

              Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 16 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.Pentru a participa la concurs, mai intai trebuie sa cititi cu atentie Regulamentul Oficial al concursului si sa urmati pasii mentionati la articolul 4. "Mecanismul concursului" din regulament:
- Fiecare participant trebuie sa distribuie postarea cu "Bijuteriile saptamanii" de pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange;
- Fiecare participant trebuie sa eticheteze 5 prieteni intr-un comentariu la postarea cu "Bijuteriile saptamanii" de pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange;
- Fiecare participant trebuie sa dea "Like" la pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange;
             Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati in fiecare zi de Marti. Bijuteriile oferite drept premiu sunt alese din cele expuse in agentiile BSG Amanet & Exchange, de unde puteti cumpara la cele mai bune preturi, bijuterii noi, la fel de frumoase si unice.

Multumim tuturor participantilor!

"Bijuteriile saptamanii 3"
1. Bratara cu snur reglabil, cu aur galben de 14 K si onix
            Foarte in trend anul acesta, bratarile ajustabile din acest model fac furori. Onixul este dintotdeauna considerat a fi o piatra foarte puternica. Cu ajutorul lui se puteau descoperi si infrunta fricile sau temerile de care purtatorul nu era constient, si care erau sursa cosmarurilor. Astazi piatra are acelasi rol, fiind utilizata de unii oameni in tratarea problemelor psihice. Este piatra luciditatii, inlaturand superficialul.
2. Cercei din aur galben in forma de fluture
            Aceasta delicata pereche de fluturi transmite bucuria de a trai, veselie si pofta de viata prin forma pe care o au. Simbolul fluturelui este simbolul libertatii spiritului, al vietii fara constrangeri si fara bariere mentale. De asemenea, este amuleta care atrage energii pozitive asupra celei care o poarta, si se spune ca-i sporeste sansele de a-si gasi un partener de viata, daca nu are.

          Concursul "Bijuteriile saptamanii 3" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a treia parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 4", unde aveti sansa sa castigati un lantisor cu medalion si un inel din aur galben si aur alb.
          In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Amnayra Casi din Suceava pentru cercei din aur galben in forma de fluture si Bianca Prodan din Piatra Neamt pentru bratara cu snur reglabil.

"Bijuteriile saptamanii 2"
1. Pandantiv in forma de inima, cu 9 pietricele 
            Inima este considerata a fi centrul omului, simbolul iubirii si al prieteniei, dar si al compasiunii si al bucuriei. Acestui pandantiv i-au fost montate 9 pietricele albe, cifra 9 simbolizand dragostea, blandetea si generozitatea.
2. Inel din aur cu pietre colorate
           Inelul a fost din cele mai vechi timpuri o bijuterie foarte pretuita, fie ca a fost vorba de verigheta sau de un inel purtat ca podoaba. Multitudinea de culori ale pietricelelor montate pe toate suprafata inelului transmit bucuria de a trai, veselie si pofta de viata. Acesta poate fi purtat la orice tinuta, fie ea eleganta sau nu.

           Concursul "Bijuteriile saptamanii 2" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a treia parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 3", unde aveti sansa sa castigati o bratara din aur cu snur sau o pereche de cercei in forma de fluture.
          In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Ioana Micu din Galati pentru pandantivul in forma de inima si Denisa Cristian din Maramures pentru inelul cu pietre colorate. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 16 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.

"Bijuteriile saptamanii 1"          

1. Pandantiv in forma de cruce, batut cu pietre albe

              Crucea este semnul protector al tuturor crestinilor. Multi oameni poarta o cruce la gat, pentru a-i feri de spiritele rele si de boli. Acest pandantiv in forma de cruce, din aur galben are o stralucire aparte datorita pietricelelor albe, albul fiind simbolul puritatii.

2. Inel tip logodna cu pietre albe

             Cand vine vorba de inelul de logodna, acesta este de departe cea mai iubita si asteptata bijuterie, de catre tinerele domnisoare. Orice fata viseaza ca iubitul sa ii aduca intr-o cutie un astfel de inel de aur, cum e cel din imagine, cu o piatra alba care sa straluceasca. Acest minunat inel mai poate fi purtat si ca simpla bijuterie, nu doar ca inel de logodna, datorita celorlalte pietricele care au fost montate pe ambele parti ale pietrei mari.

            Concursul "Bijuteriile saptamanii 1" a ajuns la final. Puteti participa in continuare la a doua parte a concursului - "Bijuteriile saptamanii 2", unde
aveti sansa sa castigati un minunat pandantiv in forma de inimioara sau un inel de aur.
            In urma tragerii la sorti au fost desemnati doi castigatori: Delia Cristina Iliesu din Borsa pentru inelul tip logodna si Dita Iancu din Slobozia pentru pandantivul in forma de cruce. Insa nu va pierdeti speranta, deoarece mai aveti sansa de a castiga inca 18 premii din aur puse in concurs de BSG Amanet & Exchange.