Regulament concurs "Samsung A10 de la BSG"

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.a)SC BERTUS SRL, avand sediul social in Baia Mare, str. Salcamului județul Maramures, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J24/790/2003, avand Cod Unic de Inregistrare RO 15618493.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b) Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmând ca astfel de modificari să intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.bsg.ro

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat si se desfășoară pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice majore cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii S.C. BERTUS S.R.L. precum şi rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul incepe la data de 6 aprilie 2020 si se incheie la data de 13 aprilie 2020, ora 10:00.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. In ziua de Luni 6 Aprilie 2020 se va publica pe pagina de Faceboon BSG Amanet & Exchange o postare denumita "Concurs - Samsung A10 de la BSG" si o imagine cu telefonul care vor fi oferite drept premiu.
4.b. Fiecare participant trebuie sa distribuie postarea de pe pagina de facebook BSG Amanet & Exchange pe contul personal de Facebook, iar postarea trebuie sa fie publica.
4.c. Fiecare participant trebuie să eticheteze 5 prieteni intr-un comentariu la postarea, pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange.
4.d. Fiecare participant trebuie sa dea Like la pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange de pe contul personal de facebook.

Participarea la concurs este valida doar in cazul in care conditiile de participare au fost indeplinite in perioada desfasurarii concursului.

5. CASTIGATORUL SI DESEMNAREA CASTIGATORULUI
Castigatorul va
fi desemnat prin tragere la sorti, pe site-ul random.org.

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI REVENDICAREA PREMIILOR
6.a. Numele castigatorului va fi anuntat printr-o postare Luni 13 aprilie 2020 la ora 15.00. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.
6.b. Tot Luni, 13 aprilie, castigatorul va rimi un mesaj pe messenger, pentru a i se oferi detalii despre cum va intra in posesia premiului si pentru a i se solicita datele de identitate complete. Castigatorul va raspunde la mesaj in maxim 5 zile calendaristice si isi va revendica premiul in baza unui act de identitate valid, dupa furnizarea datelor cu caracter personal.

ATENTIE!
1. Daca persoana castigatoare nu raspunde la mesaj timp de 5 zile calendaristice, aceasta isi pierde premiul.
2. Orice premiu nerevendicat in 5 zile calendaristice ramane in posesia organizatorului.

7. PREMIILE SI ACORDAREA LOR
7.a. Premiul consta in 1 Telefon Samsung A10 care are urmatoarele caracteristici:
- ecran 6.2 inchi
- procesor OCTA-CORE
- memorie RAM 2 GB
- memorie interna 32 GB
- camera foto 32 MP
- liber de retea, dual sim
- accesorii, cutie, incarcator si casti

7.b. Premiul nu se acorda in bani.
7.c. Premiul va fi acordat prin trimiterea acestuia prin curierat
7.d. Castigatorul are obligatia sa isi ridice premiul acordat, de la curierat. In caz contrat, premiul va ramane in posesia organizatorului.

8. MEMBRII COMISIEI CONCURSULUI
Vor fi desemnati de catre conducerea SC BERTUS SRL. Acestia vor fi in numar de trei, un presedinte si doi membri:
Presedinte - Andreicut Florin
Membri - Nemtov Iasmina si Anca Daniel

9. TAXE
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu excepţia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul campaniei promotionale este obligat sa il calculeze, sa il retină si sa il transfere la bugetul de stat, conform prevederilor Legii 227/2015 privind Codul Fiscal.  De la data transferului premiului in posesia castigatorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin castigatorului.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat si pe adresa siteului www.bsg.ro. Participarea la concurs implică obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR
Operatorul va informeaza ca datele dumneavoastra cu caracter personal, furnizate prin intermediul paginii de Facebook (numele si prenumele de pe pagina Facebook) vor fi folosite doar in scopul efectuarii extragerilor pentru desemnarea castigatorului. Datele ca caracter personal ale castigatorului (datele din CI) vor fi folosite doar pentru validarea acestuia si pentru intocmirea Procesului de predare - primire pentru premiul castigat.
Operatorul va asigura ca datele cu caracter personal nu vor fi furnizate catre terte persoane, iar pastrarea acestor date se face conform obligatiilor legale existente.
Prin acceptarea premiului si semnarea de catre castigator a Acordului privind prelucrarea imaginii, acesta este de acord sa fie fotografiat odata cu inmanarea premiului, urmand ca numele lui şi materialele obţinute să fie făcute publice pe Facebook, Instagram, www.bsg.ro şi folosite în scopuri publicitare de către Operator.