Regulament concurs 3 inele din aur de la BSG

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.a)SC BERTUS SRL, avand sediul social in Baia Mare, str. Salcamului județul Maramures, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J24/790/2003, avand Cod Unic de Inregistrare RO 15618493.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare Regulament Oficial).

1.b) Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmând ca astfel de modificari să intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/ schimbari pe site-ul www.bsg.ro

2. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este organizat si se desfășoară pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice majore cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatii S.C. BERTUS S.R.L. precum şi rudele lor de gradul I.

3. PERIOADA DE DESFASURARE
Concursul incepe la data de 27 martie 2020 si se incheie la data de 04 aprilie 2020, ora 17:00.

4. MECANISMUL CONCURSULUI
4.a. In ziua de Vineri 27 martie 2020 se va publica pe pagina de Faceboon BSG Amanet & Exchange o postare denumita "3 inele din aur de la BSG"cu o imagine cu bijuteriile care vor fi oferite drept premiu.
4.b. Fiecare participant trebuie sa distribuie postarea de pe pagina de facebook BSG Amanet & Exchange pe contul personal de Facebook, iar postarea trebuie sa fie publica.
4.c. Fiecare participant trebuie să eticheteze 5 prieteni intr-un comentariu la postarea, pe pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange.
4.d. Fiecare participant trebuie sa dea Like la pagina de Facebook BSG Amanet & Exchange de pe contul personal de facebook.

Participarea la concurs este valida doar in cazul in care conditiile de participare au fost indeplinite in perioada desfasurarii concursului.

 5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR
Vor fi 3 castigatori care vor fi desemnati prin tragere la sorti, pe site-ul random.org. Fiecare castigator va primi cate un inel in ordinea tragerii la sorti: primul castigator va primipremiul 1, al doilea castigator va primi premiul 2 si al treilea castigator va primi premiul 3.

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR SI REVENDICAREA PREMIILOR
6.a. Numele castigatorilor vor fi anuntate printr-o postare, sambata, 4 aprilie, ora 17.00. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.
6.b. Tot sambata, 4 aprilie, castigatorii vor primi si un mesaj pe messenger, pentru a li se oferi detalii despre cum vor intra in posesia premiului si pentru a li se solicita datele de identitate complete. Castigatorii vor raspunde la mesaj in maxim 5 zile calendaristice si isi vor revendica premiul in baza unui act de identitate valid, dupa furnizarea datelor cu caracter personal

ATENTIE!
1. Daca persoana castigatoare nu raspunde la mesaj timp de 5 zile calendaristice, aceasta isi pierde premiul.
2. Orice premiu nerevendicat in 5 zile calendaristice ramane in posesia organizatorului.

7. PREMIILE SI ACORDAREA LOR
7.a. Premiile consta in 3 bijuterii din aur de 14 k, gramaj total: 6,28 gr astfel:

Premiul 1
Inel din aur galben de 14 K cu piatra - 2,20 gr

Premiul 2
Inel din aur galben si aur alb de 14 K cu piatra - 2,05 gr

Premiul 3
Inel din aur galben si aur alb de 14 k - 2,00 gr

7.b. Premiile nu se acorda in bani.
7.c. Premiul va fi acordat prin trimiterea acestuia prin curierat
7.d. Castigatorul are obligatia sa isi ridice premiul acordat, de la curierat. In caz contrat, premiul va ramane in posesia organizatorului.

8. MEMBRII COMISIEI CONCURSULUI
Vor fi desemnati de catre conducerea SC BERTUS SRL. Acestia vor fi in numar de trei, un presedinte si doi membri:
Presedinte - Andreicut Florin
Membri - Nemtov Iasmina si Anca Daniel

9. TAXE
Organizatorul concursului nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, cu excepţia impozitului cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul campaniei promotionale este obligat sa il calculeze, sa il retină si sa il transfere la bugetul de stat, conform prevederilor Legii 227/2015 privind Codul Fiscal.  De la data transferului premiului in posesia castigatorului, toate cheltuielile legale aferente acestora revin castigatorului.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat si pe adresa siteului www.bsg.ro. Participarea la concurs implică obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR
Operatorul va informeaza ca datele dumneavoastra cu caracter personal, furnizate prin intermediul paginii de Facebook (numele si prenumele de pe pagina Facebook) vor fi folosite doar in scopul efectuarii extragerilor pentru desemnarea castigatorilor. Datele ca caracter personal ale castigatorilor (datele din CI) vor fi folosite doar pentru validarea castigatorilor si pentru intocmirea Procesului de predare - primire pentru premiile castigate.
Operatorul va asigura ca datele cu caracter personal nu vor fi furnizate catre terte persoane, iar pastrarea acestor date se face conform obligatiilor legale existente.
Prin acceptarea premiului si semnarea de catre castigatori a Acordului privind prelucrarea imaginii, acestia sunt de acord sa fie fotografiati odata cu inmanarea premiului, urmand ca numele lor şi materialele obţinute să fie făcute publice pe Facebook, Instagram, www.bsg.ro şi folosite în scopuri publicitare de către Operator.