Actiuni 2024 desfasurate impreuna cu Asociatia ASSOC Baia Mare

    In anul 2024, impreună cu persoanele cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential „Pinochio” din localitatea Carbunari, judetul Maramures, am derulat cateva campanii in urma parteneriatului incheiat intre BSG Amanet & Exchange si Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala:

Campania "Mingi antistress de 1 Iunie"

    Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, firma noastră are plăcerea de a anunța o campanie specială dedicată clienților noștri. Anul acesta, am pregătit mingi antistres personalizate, care vor fi oferite gratuit clienților. Această inițiativă face parte din angajamentul nostru de a promova integrarea socială a persoanelor cu dizabilități.

    Într-o colaborare remarcabilă cu ASSOC Baia Mare, aflată la cea de-a 26-a ediție, am reușit să etichetăm mingile antistres cu ajutorul persoanelor cu dizabilități din cadrul acestei organizații. Colaborarea noastră de lungă durată cu ASSOC Baia Mare demonstrează dedicarea noastră pentru responsabilitatea socială și sprijinul constant oferit comunității locale.

Importanța Campaniei

    Etichetarea mingilor antistres de către persoanele cu dizabilități nu este doar un proces logistic, ci reprezintă o oportunitate valoroasă pentru aceste persoane de a se simți utile și integrate în societate. Prin această activitate, persoanele cu dizabilități își dezvoltă abilitățile și contribuie activ la succesul unei inițiative comunitare.

    Așadar, campania noastră de 1 Iunie este mai mult decât o simplă distribuție de mingi antistres. Este o manifestare a angajamentului nostru față de responsabilitatea socială. Ne mândrim cu parteneriatul nostru de lungă durată cu ASSOC Baia Mare și suntem dedicați continuării acestor inițiative care aduc beneficii reale și tangibile pentru toate părțile implicate.

    Un 1 Iunie fericit și plin de bucurie!

mingi1mingi2mingi3mingi4

Campania "Te trimitem la cumparaturi"

     In luna aprilie am desfasurat o campanie pentru clienti, in care se ofera brelocuri cu fise. Brelocul se poate pune la chei și e foarte practic de folosit în locul unei monede, pentru a debloca coșul de cumpărături, deoarece fiind cu carabină, se detașează ușor, iar după utilizare se atașează din nou la breloc.
     Cele 20.000 de brelocuri au fost ambalate cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati de la ASSOC. Mai jos sunt cateva imagini de la asamblare.

bre1bre2bre3bre4

Campania "Martisorul de ciocolata"

     La fel ca in fiecare an, si de data aceasta, am dorit sa marcam venirea primaverii oferind cate un martisor mai special, un banut sau o mini bancnota de ciocolata care ascunde sub el un mesaj surpriza de tip ravas. Martisoarele au fost asamblate cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential "Pinochio" din localitatea Carbunari, judetul Maramures. Acest proiect contribuie la integrarea tinerilor cu handicap in societate prin desfasurarea de activitati pe masura potentialului lor.

     Va dorim o primavara minunata!

marti1marti2marti3marti4