Actiuni 2022 desfasurate impreuna cu Asociatia ASSOC Baia Mare

In anul 2022, impreună cu tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential „Pinochio” din localitatea Carbunari, judetul Maramures, am derulat cateva campanii in urma parteneriatului incheiat intre BSG Amanet & Exchange si Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala:

Campania "Te trimitem la cumparaturi"

    In perioada 18-25 aprilie se desfasoara o campanie pentru clienti, in care se ofera brelocuri cu fise. Brelocul se poate pune la chei și e foarte practic de folosit în locul unei monede, pentru a debloca coșul de cumpărături, deoarece fiind cu carabină, se detașează ușor, iar după utilizare se atașează din nou la breloc.
     Cele 15.000 de brelocuri au fost ambalate cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati de la ASSOC cu care suntem deja la a 14-a colaborare. Mai jos sunt cateva imagini de la predarea instructiunilor de asamblare.

assoc brelocassoc brelocassoc brelocassoc breloc

Campania "Banutul norocos de ciocolata" - organizata cu ocazia zilei de 1 Martie 2022.

    Păstrăm obiceiul ca de 1 Martie să surprindem mii de doamne și domnișoare cliente care ne calcă pragul agențiilor, oferindu-le câte un mărțișor mai deosebit: un bănuț de ciocolată care ascunde sub el un mesaj tip răvaș.
    Un colaborator de nădejde în ambalarea acestor bănuți au fost tinerii cu dizabilități din cadrul ASSOC, cu care suntem deja la a 13-a colaborare.
    Acest proiect contribuie la integrarea tinerilor cu handicap în societate prin desfășurarea de activități pe măsura potenţialului lor.

ASSOC 2022ASSOC 2022ASSOC 2022