Actiuni 2022 desfasurate impreuna cu Asociatia ASSOC Baia Mare

     In anul 2022, impreună cu tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential „Pinochio” din localitatea Carbunari, judetul Maramures, am derulat cateva campanii in urma parteneriatului incheiat intre BSG Amanet & Exchange si Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala:

Campania "Stelute de la BSG"

     Anul acesta, cu ajutorul persoanelor cu dizabilități din cadrul ASSOC Baia Mare, am adus un strop de lumină în casele oamenilor. Cu migală și cu multă răbdare, ei au creat de la zero steluțele – suport cu lumanare: au făcut compoziția din gips, au turnat în matrițe, le-au lăsat să se usuce după care au pictat fiecare detaliu în culorile Crăciunului: auriu, roșu și verde.

     Astfel am reușit să surprindem atât unii colaboratori, cât și clienți ai companiei noastre.

     BSG Amanet & Exchange continuă să aibă o bună colaborare cu ASSOC, urmând să venim și anul viitor cu surprize creative.

assoc craciun 2022assoc craciun 2022assoc craciun 2022assoc craciun 2022

Campania "Back to school -  Leii de la BSG merg la scoala"

     Cu ocazia inceperii noului an scolar, incepand de luni, 5 septembrie, vom oferi cate un creion cu radiera in forma de leu clientilor care amaneteaza sau cumpara aur, argint sau electronice. Pe verso este un cod QR care duce la un clip despre povestea banilor, o poveste interesanta.

     Creioanele au fost ambalate de catre persoanele cu dizabilitati din cadrul Serviciilor Sociale ale Asociatiei Profesionale Neguvernamentale ASSOC Baia Mare, fiind deja la cea de-a 18-a colaborare cu ei. Mai jos puteti vizualiza cateva poze facute in timpul ambalarii:

ASSOC 2022ASSOC 2022ASSOC 2022ASSOC 2022

Campania "1 Iunie -  Din nou copii pentru o zi"

    Nu ne-am gandit in Decembrie 2021, cand am conceput calendarul pentru 2022, ca in luna Iunie vom face o campanie pentru clienti, in cadrul careia le vom oferi baloane de sapun, ca in imaginea de pe fila calendarului. :)
    Speram sa-i surprindem placut,  sa redevina “din nou copii pentru o zi” si sa le aducem un zambet pe buze.
    Un ajutor de nadejde au fost si de aceasta data tinerii cu dizabilitati din cadrul ASSOC, care au lipit 6.000 de etichete pe flacoanele cu baloane de sapun.  Pentru ei, activitatea face parte din terapia ocupațională, integrandu-se si adaptandu-se astfel la o viață mai independenta. 
    Bineinteles, dupa munca s-au distrat si au facut baloane de sapun, cum puteti sa vedeti si in imaginile si in clipul de mai jos.

    Va dorim pe aceasta cale o zi de 1 Iunie cu soare si bucurii!
assoc baloaneassoc baloaneassoc baloaneassoc baloane

Campania "Te trimitem la cumparaturi"

    In perioada 18-25 aprilie se desfasoara o campanie pentru clienti, in care se ofera brelocuri cu fise. Brelocul se poate pune la chei și e foarte practic de folosit în locul unei monede, pentru a debloca coșul de cumpărături, deoarece fiind cu carabină, se detașează ușor, iar după utilizare se atașează din nou la breloc.
     Cele 15.000 de brelocuri au fost ambalate cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati de la ASSOC cu care suntem deja la a 14-a colaborare. Mai jos sunt cateva imagini de la predarea instructiunilor de asamblare.

assoc brelocassoc brelocassoc brelocassoc breloc

Campania "Banutul norocos de ciocolata" - organizata cu ocazia zilei de 1 Martie 2022.

    Păstrăm obiceiul ca de 1 Martie să surprindem mii de doamne și domnișoare cliente care ne calcă pragul agențiilor, oferindu-le câte un mărțișor mai deosebit: un bănuț de ciocolată care ascunde sub el un mesaj tip răvaș.
    Un colaborator de nădejde în ambalarea acestor bănuți au fost tinerii cu dizabilități din cadrul ASSOC, cu care suntem deja la a 13-a colaborare.
    Acest proiect contribuie la integrarea tinerilor cu handicap în societate prin desfășurarea de activități pe măsura potenţialului lor.

ASSOC 2022ASSOC 2022ASSOC 2022