Actiuni 2021 desfasurate impreuna cu Asociatia ASSOC Baia Mare

In anul 2021, impreună cu tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential „Pinochio” din localitatea Carbunari, judetul Maramures, am derulat inca o campanie in urma parteneriatului incheiat intre BSG Amanet & Exchange si Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala:

Campania organizata cu ocazia zilei de 1 Martie este intitulata "Banutul norocos de ciocolata".

Si in primavara acestui an reusim sa surprindem doamnele si domnisoarele cliente, oferindu-le cate un martisor mai deosebit, un banut de ciocolata care ascunde sub el un mesaj tip ravas. Martisoarele au fost asamblate cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential "Pinochio" din localitatea Carbunari, judetul Maramures. Acest proiect contribuie la integrarea tinerilor cu handicap in societate prin desfasurarea de activitati pe masura potentialului lor.

Banutul Norocos

ASSOC1ASSOC2ASSOC3

Campania organizata cu ocazia inceperii noului an scolar "Back to school - Rigle BSG"

La inceput, in anii 1.500 i. Hr., cand a fost inventata rigla, a fost facuta din fildes. Mai apoi riglele erau facute din lemn si metal, iar acum cele mai uzuale sunt din plastic, fiind nelipsite din setul de rechizite al oricarui elev.
Cu ocazia inceperii noului an scolar, oferim cate o rigla colorata clientilor care amaneteaza sau cumpara aur, argint sau electronice. Riglele au fost ambalate de catre tinerii cu dizabilitati din cadrul Serviciilor Sociale ale Asociatiei Profesionale Neguvernamentale ASSOC Baia Mare, fiind deja la cea de-a treisprezecea colaborare cu ei. Mai jos puteti vizualiza cateva poze facute in timpul ambalarii: