Actiuni 2020 desfasurate impreuna cu Asociatia ASSOC Baia Mare

In anul 2020, impreună cu tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential „Pinochio” din localitatea Carbunari, judetul Maramures, am derulat o campanie in urma parteneriatului incheiat intre BSG Amanet & Exchange si Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala:

Campania "Martisorul dulce"

In primavara acestui an dorim sa surprindem doamnele si domnisoarele cliente, oferindu-le cate un martisor dulce. Martisoarele au fost asamblate cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential "Pinochio" din localitatea Carbunari, judetul Maramures.

Campania "Masti ambalate pt clientii BSG de 1 Iunie"

In urma unei noi colaborari cu tinerii de la ASSOC Baia Mare, reusim din nou sa surprindem placut clientii cu ocazia zilei de 1 Iunie. Si pentru ca ne-am adaptat contextului actual, de aceasta data oferim cate o masca de protectie ambalata corespunzator, fiecarui client care ne calca pragul. Bucuria tinerilor de la ASSOC a fost mai mare acum, fiind foarte dornici de a ajuta, deoarece au inteles si ei ca trecem cu totii printr-o perioada mai dificila si s-au simtit utili dand o mana de ajutor.
Mastile se vor oferi clientilor incepand cu 1 iunie si pana la epuizarea stocului.

Va asteptam in agentiile noastre si le uram "La multi ani!" tuturor copiilor si celor care se simt copii.

Campania ❤️"Pretuim sanatatea ta!"❤️

O alta campanie in colaborare cu tinerii cu handicap din cadrul ASSOC Baia Mare, care si de aceasta data au ajutat cu bucurie la ambalarea a 6.000 de masti de protectie, simtindu-se astfel utili si integrati in societate. Deoarece numarul cazurilor de Coronavirus a crescut in ultima vreme, am demarat aceasta campanie in cadrul careia am oferit cate o masca de protectie fiecarui client care ne-a calcat pragul incepand cu August. Mastile s-au oferit pana la epuizarea stocului, in toate agentiile BSG Amanet & Exchange din tara.

Assoc masti