Actiuni 2019 desfasurate impreuna cu Asociatia ASSOC Baia Mare

In anul 2019, impreună cu tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential „Pinochio” din localitatea Carbunari, judetul Maramures, am derulat 2 campanii in urma parteneriatului incheiat intre BSG Amanet & Exchange si Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala:

Campania "Martisorul cu ravas"

In primavara acestui an am reusit sa surprindem doamnele si domnisoarele cliente, oferindu-le cate un martisor mai deosebit, o bombonica cu ravas. Martisoarele au fost asamblate cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential "Pinochio" din localitatea Carbunari, judetul Maramures.

 Din nou copii de 1 Iunie

Pentru ca fiecare din noi avem ascuns undeva copilul de odinioara, de 1 Iunie in acest an i-am dat ocazia sa se bucure de un moment dulce. Astfel am oferit clientilor, indiferent daca ca au fost insotiti de copii sau nu, cate o acadea colorata, care a fost decorata in forma de floare cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati din cadrul ASSOC Baia Mare.

Colaborarea cu tinerii cu handicap este benefica atat pentru noi, reusind sa bucuram clientii cu mici surprize, cat si pentru tinerii cu handicap, deoarece se simt utili si integrati in societate. In poze puteti observa pe chipul lor cat de incantati au fost, stiind ca vor aduce prin munca lor un zambet pe buzele cuiva.

Back to school 2019

Ca sa dam un impuls inceperii in forta a noului an scolar, daca anul trecut am oferit creioane, anul acesta vom oferi ascutitori si radiere tuturor clientilor care vin in agentiile BSG Amanet & Exchange insotiti de copii sau care au copii.
Proiectul a fost realizat cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati din cadrul ASSOC Baia Mare, care au asamblat pachetele ce vor fi oferite la inceputul lunii Septembrie. Li s-au prezentat instructiunile de asamblare, si dupa cateva incercari s-au descurcat foarte bine si au reusit sa asambleze 7.000 de ascutitori si radiere.
Faptul ca acesti tineri cu dizabilitati ajuta la realizarea acestor mici surprize se numeste terapie ocupationala si contribuie la recuperarea lor, atat fizica, ei dezvoltandu-si astfel abilitatile, cat si mentala, deoarece se simt mai utili.