Actiuni 2018 desfasurate impreuna cu Asociatia ASSOC Baia Mare

In anul 2018, impreună cu tinerii cu dizabilitati din Centrul de Zi ASSOC Baia Mare si Centrul Rezidential „Pinochio” din localitatea Carbunari, judetul Maramures, am derulat 3 campanii in urma parteneriatului incheiat intre BSG Amanet & Exchange si Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala:

 Un martisor de la BSG Amanet & Exchange

Toate doamnele care au intrat în agentiile BSG Amanet & Exchange la inceput de luna Martie, au primit cate un martisor simpatic format dintr-o o macaroana tip fundita, pictata cu sprijinul acestor tineri. Toate cele 8.000 de martisoare au fost confectionate si asamblate de catre acesti tineri deosebiti.

 

Ziua copiilor la BSG Amanet & Exchange

In 1 Iunie 2018, fiecare client care a venit in agentile noastre BSG Amanet & Exchange impreună cu copilul, a primit cate un magnet de frigider care i-a făcut sa zambeasca, magneti ce au fost realizati cu ajutorul tinerilor cu dizabilitati din Centrul Pinochio din localitatea Carbunari, judetul Maramures si din Centrul de zi ASSOC Baia Mare.

Back to school 2018

Cu ocazia inceperii anului scolar, tinerii au ambalat 8.000 de creioane care au fost oferite clientilor BSG Amanet& Exchange in prima saptamana din luna Septembrie. Tinerilor cu dizabilitati li s-au aratat de catre echipa BSG Amanet & Exchange etapele de lucru iar apoi au exersat operatiunile pana cand le-a iesit perfect. Acest mic cadou a adus bucurie copiilor care au venit insotiti de parinti in agentiile noastre.

In acest mod, tinerilor cu dizabilitati li se dezvolta anumite abilitati si primesc incredere in fortele proprii. Astfel de campanii vor continua si in viitor, facand fericiti atât clientii, cat si pe cei care le confectioneaza, simtindu-se astfel utili, importanti si integrati in societate.