Campania "Happy Hour"

REGULAMENT OFICIAL AL CAMPANIEI “HAPPY HOUR – dobândă standard redusa cu 50 %”

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE
1.a) S.C. BERTUS S.R.L, având sediul social în Baia Mare, Str. Salcâmului nr. 1, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J24/790/2003, având Cod Unic de Înregistrare RO 15618493. Promoția se vă derula în conformitate cu prevederile prezentului Regulament (denumit în continuare Regulament Oficial).
1.b) Regulamentul Oficial este întocmit și vă fi făcut public conform legislației aplicabile din România. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmând că astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări/ schimbări.

2. LOCUL DE DESFĂȘURARE
Promoția se desfășoară în toate punctele de lucru ale BERTUS SRL care au program de lucru după ora 18:00 și în care se desfășoară activitatea de amanet electronice.

3. DURATA PROMOȚIEI ȘI PARTICIPANȚII
Promoția începe la data de 22 ianuarie 2024 și se încheie la 1 iunie 2024. La această promoție pot participa toate persoanele fizice care au vârsta peste 18 ani.

4. MECANISMUL PROMOȚIEI
Promoția constă în acordarea unui împrumut, pe baza unei garanții constând în produse electronice, astfel:
- de luni până vineri, după ora 18:00 și până la finalizarea programului de lucru din acea zi se oferă o dobândă promoțională clienților care încheie contracte de împrumut și garanție.
- dobânda promoțională este redusa cu 50% fata de dobânda standard practicată în agenția unde se încheie contractul de împrumut și garanție.
- perioada de întocmire a contractelor poate fi de până la 30 de zile. Contractul întocmit își păstrează dobândă promoțională până la scadenta cât și pentru zilele de întârziere, de după scadență.
- în situatia încheierii unui act adițional de prelungire a contractului de împrumut și garanție, în perioada și intervalul orar al prezentei campanii se aplica dobândă promoțională, iar în caz contrar se aplica dobândă standard, fară a se mai aplica reducerea aferenta prezentei campanii.
- prezenta campanie se aplica strict la contractele de împrumut și garanție, unde se oferă drept garanție produse electronice sau ceasuri (ex: telefoane, laptopuri, ceasuri etc.).

5. INFORMAREA PARTICIPANȚILOR
Prezentul Regulament stă la dispoziția oricărei persoane sau autorităţi interesate, fiind afișat în punctele de lucru BERTUS SRL. Participarea la promoție implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament. * Procentul de 50% se referă la diferența dintre dobânda standard practicată în agenție și dobânda promoțională.

22.01.2024
SC BERTUS SRL