110 - ÎMPRUMUT DE URGENȚĂ - 1 act, 1 garanție, 0 birocrație | BSG

ÎMPRUMUT DE URGENȚĂ

AMANET

1 act, 1 garanție, 0 birocrație

OFERTA PRET SPECIAL BSG LA AMANET AUR 14K

Cu toții ne dorim să nu întâmpinăm probleme financiare. Dar viața ne demonstrează de foarte multe ori că situațiile neprevăzute sunt mai dese decât cele planificate, iar pentru rezolvarea lor trebuie să facem urgent rost de bani.

Majoritatea dintre noi avem cel puțin o bijuterie din aur. Este cea care ne poate scoate oricând dintr-o situație neprevăzută.

 • La BSG poți obține un împrumut de urgență doar cu un act și o garanție în aur, fără birocrație.
 • La BSG nu trebuie să dai socoteală pentru ce ai nevoie de bani, cum ar trebui să faci dacă ai apela la rude, prieteni sau vecini, la care ți-ai face obligații.
 • La BSG primești banii de care ai nevoie, în câteva minute.
 • La BSG, aurul tău va fi în deplină siguranță până vei returna banii datorați, iar atunci vei primi aurul înapoi, așa cum l-ai lăsat.

Cum iau un împrumut

Odată venit la noi, o persoană calificată şi amabilă îţi va explica în detaliu cum poți lua un împrumut la BSG. Apoi îţi va evalua gratis bijuteriile şi, dacă veți cădea de acord, îți va oferi împrumutul.

Dobânda

 • Dobânda se calculează pe zi şi se achită la data scadentă, dată la care poți rambursa banii împrumutați, caz în care  îți returnăm garanția.
 • Nu ai bani de rambursare? Nicio problemă! Achiți doar dobânda la zi sau chiar și înainte de data scadentă, şi îți prelungești contractul.
 • Împrumutul se poate rambursa anticipat, adică înainte de data scadentă, caz în care dobânda se recalculează la zi iar noi îți returnăm garanția.

Vești bune!

 • În noul an, condițiile sunt mai avantajoase. Dobânda este în funcție de suma împrumutată.
 • De exemplu, la 10.000 lei împrumutați, dobânda va fi de doar 0,1% pe zi. Adică 10 lei pe zi.

Din dobândă, BSG îți asigură cel mai calificat personal din România, siguranța bijuteriilor pe timpul girării lor, discreția și promtitudinea de care ai nevoie.

 • Luăm aur și argint de toate caratajele.

Întrebări şi răspunsuri despre împrumutul de urgență BSG:

Ce se întâmplă dacă nu rambursez împrumutul și nu plătesc dobânda?

Nicio grijă! Conform contractului, întreaga datorie a  dumneavoastră față de noi, aferentă contractului de amanet nerambursat, se stinge în totalitate, prin intrarea garanției în posesia noastră. Astfel, datoria dumneavoastră față de noi va fi ștearsă definitiv și nu mai aveți nicio obligație. Dacă altă dată mai doriţi să vă împrumutăm, veniţi pur şi simplu cu alte bijuterii.

Ce bijuterii pot amaneta?

 • Orice tip de bijuterii din aur între 8 și 24 K (lănţişor, brăţară, colier, cercei, inele, verighetă etc.).
 • Orice bucată de aur care are caratajul cuprins între 8 și 24 K.

Care este perioada împrumutului?

Contractul de împrumut se încheie pe o perioadă de până la 30 de zile, timp în care puteti oricând să:

 • rambursaţi împrumutul plus dobânda aferentă, calculată la zi, caz în care vă restituim bijuteriile;
 • reînnoiţi împrumutul doar prin achitarea dobânzii aferente, sau dacă dispuneţi şi de o parte din bani, puteţi achita şi o parte din împrumut. În acest caz, contractul nou se încheie pe suma rămasă de plată.

Pot să îmi vând aurul și bijuteriile din aur?

Dacă vrei să-ţi vinzi aurul sau bijuteriile de care nu mai ai nevoie, noi suntem cei mai potriviţi pentru a te ajuta. De ce? Pentru că o să ţi le apreciem la adevărată lor valoare. Pur şi simplu le aduci la noi, şi o persoană calificată şi amabilă, o să ţi le evalueze gratuit, va întocmi documentaţia necesară pentru vânzare şi-ţi va oferi banii doriţi.

 Spot publicitar BSG (difuzat la Pro Tv, Antena 1 si Antena 3)

Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate