Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a | BSG

Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a

Prietenii noștri de la Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă au prilejul să vă anunțe:

„Duminică, 30 Octombrie 2011, ora 9:00, la Stadionul Municipal din Sighetu-Marmaţiei, Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă organizează Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a.

Echipele formate din câte cinci jucători (minim) se vor inscrie până în data de vineri, 28 Octombrie 16 la adresa tzurca@gmail.com unde se vor comunica numele echipei şi componenţa ei (se admit şi porecle).

Premiile acestui turneu sunt în lei, pentru echipa câştigătoare a locului I şi pentru ţurcaşul ce acumulează cele mai multe puncte la lovire pe durata întregului turneu.

Pentru detalii: 0742 881 137

Taxa de participare la Turneul Sighetean de Ţurcă ediţia a II-a este de 50 de lei pentru echipele alcătuite din membri înscrişi în Asociaţia Sportivă Clubul Român de Ţurcă (minim patru jucători) iar pentru echipele ce nu sunt înscrise în asociaţie taxa este 100 de lei.

Taxa de participare la Turneu se plăteşte la secretarul Asociaţiei, Lică Tincu.

Echipele înscrise, prin tragere la sorţi vor fi împărţite în grupe după cum urmează: dacă sunt opt echipe (sau mai puţine) înscrise, acestea vor fi împărţite în două grupe, dacă vor fi mai mult de opt echipe, vor fi împărţite în trei grupe.

În grupe se vor juca meciuri de câte o oră (sau 555 de puncte) în sistem “fiecare cu fiecare”.

În cazul în care sunt maxim opt echipe înscrise (două grupe), în faza următoare se califică echipele de pe locurile 1 şi 2, semifinalele urmând a se juca între echipa de pe locul 1 din prima grupă cu echipa de pe locul 2 din a doua grupă iar a doua semifinală se va desfăşura între echipa de pe locul 1 din grupa a doua cu echipa de pe locul 2 din prima grupă.

Dacă sunt mai mult de opt echipe înscrise (împărţite în trei grupe), în faza următoare grupelor se califică locul 1 din fiecare grupă iar a patra echipă va fi echipa de pe locul 2 care a învins în meciurile din grupă la diferenţa cea mai mare de puncte, urmând ca aceasta să joace prima semifinală cu echipa de pe locul 1 din prima grupă; a doua semifinală se va desfăşura între echipele de pe locul 1 din grupele II şi III.

Menţiuni: finala mică şi finala mare vor fi singurele meciuri care se vor juca în sistem 1111 puncte/120 de minute.

Meciurile se vor juca la patru gropi (patru meciuri simultan, în grupe);

Semifinalele şi finalele se vor desfăşura simultan, pe două terenuri (suntem la sfârşitul lunii octombrie, această măsură previne desfăşurarea finalelor pe timp de seară).”

Tuturor celor ce locuiesc în Sighetu-Marmației sau în apropiere le transmitem pe această cale o invitație de participare ca și spectatori la acest eveniment. Noi o să fim acolo să susținem Țurca! Haideți și voi să susținem împreună acest eveniment!

BSG
About The Author

2 Mesaje:


 • By Gicu 24 oct. 2011

  Premiile acestui turneu sunt după cum urmează:

  pentru echipa câştigătoare a locului I – 450 lei

  pentru echipa câştigătoare a locului II – 250 lei

  pentru echipa câştigătoare a locului III – 150 lei

  pentru ţurcaşul ce acumulează cele mai multe puncte la lovire pe durata întregului turneu – 150 lei

  Multumim sponsorului ca a facut posibila ridicarea mizei acestui Turneu si prin asta, o recompensa binemeritata a celor ce au muncit in acest an pe terenul de sport.

 • By Jordan 26 oct. 2011

  Sa fie intr-un ceas bun. Succes!

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate