Premiul IV concurs "BSG Amanet – 18 ani" | BSG

Premiul IV concurs “BSG Amanet – 18 ani”

Premiul IV, în valoare de 489,60 lei, este câștigat de Leonora Crinuta Pop, cu următorul mesaj:

“Vreau să uit durerea sufletească pricinuită de neputința financiară de a-mi scoate de la amanet bijuteriile de familie, pe care le-am pierdut într-un moment de impas al vieții. Mi-ați fost de mare ajutor când, în schimbul lor, m-ați ajutat cu bani și nu m-ați judecat, nu m-ați umilit și nu m-ați “bârfit” cu neamurile, cu vecinii și cu “prietenii”. Nu pot să uit că persoana căreia i-am încredințat, în schimbul unei sume de bani, agoniseala de o viața, a lăcrimat odată cu mine. Atunci am știut că am dobândit un prieten sincer și adevărat. Cei avuți până atunci m-au considerat “un paria ” al societății pentru că eram la fel de săracă precum erau și ei.

Vă doresc să dăinuiți mulți ani și să nu fiți nevoiți niciodată să vă amanetați sufletul. Al meu încă este amanetat la d-voastră, dar știu că este pe mâini bune.”

BSG
About The Author

4 Mesaje:


 • By Aurora 11 apr. 2012

  Felicitari castigatoarei dar si BSG ca a premiat-o.

 • By Flavius 11 apr. 2012

  Doamna Leonora , poate tineti minte cand am scris un comentariu la adresa articolului dumneavoastra dupa ce l-ati publicat si v-am zis ca undeva pe lumea aceasta exista o dreptate pentru toata lumea.
  Am sperat sa castigati un premiu, am si dat „Like” articolului pe facebook , am sperat sa castigati marele premiu, dar a fost si asa bine cu locul IV.
  Ma bucur pentru dumneavoastra si sa stiti ca v-ati facut niste prieteni , aveti o familie mare: Familia BSG.
  Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa faceti tot ce v-ati propus.
  De asemenea, va urez sarbatori fericite cu ocazia sarbatorilor pascale.
  Inca o data felicitari.

  • By Leonora Crinuta Pop 12 apr. 2012

   Va multumesc mult de tot pentru sustinere si pentru ca v-ati gandit la mine. Prin faptul ca ati urmarit in mod expres daca am castigat ma bucura nespus. Erarhizarile nu conteaza pentru mine. Ce a fost foarte important, a fost ca am avut cele mai multe mesaje de apreciere, pentru ca LIKE-urile au fost pro si contra si poate ca acelea au facut departajarea.
   Ca am castigat acel frumos inel ma bucura si-l voi purta cu mare dag ca pe un talisman ce ma va proteja.
   Va urez tuturor sarbatori pascale binecuvantate!

   • By Flavius 12 apr. 2012

    Sper sa va poarte noroc noul dumneavoastra talisman.
    🙂

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate