M-am săturat de obligații | BSG

M-am săturat de obligații

Astăzi am avut o revelație. Am găsit soluția pentru a scăpa de o grămadă de „obligații”. Cu toții știm cum este să rămâi fără bani înainte de leafă și cum este să umbli pe la prieteni și cunoștințe (cu rușine) cu împrumutatul: „Vreau și eu 300 de lei până săptămâna viitoare, poți să mă ajuți? Hai că nu rămân dator!” Și vine ziua de salariu, mergi la prieten (cu rușine) cu banii, mai duci și un vin sau o cafea să nu mergi cu mâna goală; după o vreme te mai sună prietenul că are nevoie și el de o mașină că are ceva de adus de la țară, și mergi tu cu a ta și ți-o rupi toată, că doar ai avut o obligație și până la urmă te costă împrumutatul încă vreo 300 de lei.

Dar azi, cum vă spuneam, am primit un pliant pe care scria despre o firmă ce dă împrumuturi rapide pe baza unor garanții (bijuterii din aur) cu o dobândă de doar 30 de bani pe zi la 100 de lei împrumutați. De acum mă duc acolo , e ieftin, e rapid, e simplu și am scăpat și de rușine și de obligații!

BSG
About The Author

2 Mesaje:


  • By Iasmina 02 sept. 2011

    Oricine se loveşte la un moment dat de o situaţie asemănătoare. Şi e chiar jenant să te milogeşti de unul şi de altul să te ajute. Mă bucur că s-a inventat amanetul.

    • By Bertus 06 sept. 2011

      Trebuie să fi atentă și la ce firmă alegi să apelezi fiindcă nu toate vin în folosul clientului, dacă mă înțelegi ce vreau să zic.

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate