Ai aur? Nu-l ține în sertar. Fă-ți un plin la buzunar! | BSG

Oare de câte ori am avut nevoie de bani pe termen scurt și n-am găsit soluția să ne finanțăm? De câte ori n-am avut pe nimeni în agenda telefonului pe cine să sunăm să ne împrumute? Și totuși avem în sertar bijuterii din aur pe care nu le purtăm. Ele sunt soluția noastră de finanțare. Aurul azi reprezintă cea mai lichidă garanție. Folosește-l!

BSG
About The Author

3 Mesaje:


 • By Rodica 02 sept. 2011

  Nu cred că trebuie neapărat să luăm din sertar. Odată mi s-a întâmplat să rămân fără bani, eram în oraş şi trebuia să mai fac nişte cumpărături. Noroc că aveam inelul pe deget. Am mers cu el la cel mai apropiat BSG şi am luat banii de care am avut nevoie. Ca să merg până acasă şi să mă întorc urgent mă costa taxiul 15 lei, iar eu am plătit la BSG a doua zi doar 1 leu. Mulţumesc!

  • By Bertus 06 sept. 2011

   Dacă pui în calcul și viteza cu care ți-ai rezolvat problema ai ieșit aproape gratis.

 • By pirtea ioana adriana 28 feb. 2012

  daca ma duc sa iau banii de la cineva imprumut ori ma intreaba pentru ce imi trebuie ori nu are sau mai vine dupa bani inainte de termen ,dar la voi nu ma intreaba nimeni la ce imi trebuie ,ma ajutati si atat.,iar daca nu reusesc sa recuperez aurul si sa platesc nu striga nimeni dupa mine ca mi/a dat si ma ajutat

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate