Diferența dintre amanetare și vânzare | BSG

Diferența dintre amanetare și vânzare

amanetare-vanzare-bsgAmanetarea este cea mai veche formă de împrumutare a banilor. Cu un obiect de valoare lăsat drept garanție, oamenii împrumutau banii de care aveau nevoie.

Cu siguranță există persoane care nu au avut de-a face până acum cu vreo casă de amanet și care nici nu se gândesc cât de mult le-ar putea fi de folos, atunci când au nevoie urgentă de bani împrumut.

De multe ori, atunci când întâmpinăm o problemă financiară, luăm decizia să vindem un bun de valoare pentru a ieși din impas, chiar dacă are valoare sentimentală și suntem atașați sufletește de el. De exemplu, un lănțișor primit de la bunici, sau cerceii primiți în dar de la cineva drag. Iar după ce trece acea perioadă de criză, și ne revenim financiar, am fi dorit să nu fi vândut acel obiect.

Ei bine, tocmai acesta este avantajul existenței amanetului: îți poți recupera garanția după ce treci de impasul financiar. Așadar, în situația de mai sus, amanetul ar fi o alegere mai bună decât vânzarea.

La BSG Amanet, cu o garanție din aur poți să iei un împrumut sigur și rapid, oricând ai nevoie.  Garanția poate fi una sau mai multe bijuterii, chiar dacă sunt noi, uzate sau deteriorate. De asemenea, poți amaneta orice bucată din aur, monede sau alte obiecte.

Tot la BSG poți să vinzi aurul de care nu mai ai nevoie, fără să plătești comision și fără complicații.

BSG
About The Author

9 Mesaje:


 • By alina 07 feb. 2014

  Daca se renunta la bijuterie in loc sa se recupereze alta data cand mai are nevoie de bani poate nu mai are alta bijuterie de fare sa se foloseasca. În schimb, la BSG are dobanda mică, nimeni nu îi cere sa dea toti banii odată, ci poate el/ea, ca și client, să decida ritmul cum da banii : poate da doar dobanda, sau dobanda si o parte din bani…. cum doreste :-). Oricum, persoana de la ghiseu e totdeauna foarte amabila si explica tot.

 • By Druta Mihaela 16 mart. 2014

  Foarte interesnt articolul..din auzite stiu ca sunteti cei mai seriosi si informati oameni ce-i mai bine de facut cind ei o hotarire de amanet sau vinzarea produsului…multumim ca existati BSG..

 • By MUNTOIU DOINA (BAIA MARE) 17 mart. 2014

  La multi ani !!!!!!!!!! SUCCES IN CONTINUARE……..

 • By Biriki Beata (Carei ) 29 mart. 2014

  La multi ani !!!!!!!!!! SUCCES IN CONTINUARE!!!

 • By Balla Ghizela (Miercurea-Ciuc) 05 apr. 2014

  Eu de cate ori am o probema financiara bsg ma ajuta.Eu mereu cand am nevoie numai la firma bsg imi amanetez aurul.Da asa este persoana de la giseu este foarte amabila si explica tot.Eu de trei ani amanetez la firma dumneavoastra dar numai cuvinte de lauda am.Niciodata in trei ani nu mi-am pierdul arul la firma bsg si va multumesc mult.Succes in continuare!!!!!

 • By rares (baia mare) 24 mai 2016

  Dacă am 16 ani pot să vând sau să amanetez aur?

  • By admin 25 mai 2016

   Buna ziua,
   Numai persoanele peste 18 ani pot amaneta sau vinde in amanet.

 • By Serban Florenta (Bucuresti) 04 iul. 2016

  Este diferenta de pret intre amanetare si vanzare aur?

  • By admin 05 iul. 2016

   Buna ziua,
   Da, exista o diferenta de pret.

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate