Contează pe ce ne dăm banii? | BSG

Contează pe ce ne dăm banii?

Mă întreb în fiecare zi de ce lumea continuă să aleagă produse și servicii de proastă calitate. Oare banii pe care îi avem în buzunar și urmează să-i cheltuim pe ceva, nu sunt munciți ca să ne permitem acest lux, să nu ne uităm pe ce-i aruncăm ? Eu cred că majoritatea, în aceste vremuri tulburi suntem cocoșiți de muncă pe 2 lei subțiri, nu? Atunci de ce să nu întoarcem acei bănuți cuiva căruia îi merită și chiar își dă sufletul să-i câștige? Nu am răspuns la aceste întrebări și sper să mă ajutați voi să mă lămuresc…

BSG
About The Author

2 Mesaje:


  • By Flavius 21 sept. 2011

    Din pacate multi oameni se complac in a fi tratati ca si cum nu ar avea nici un drept, desi au dreptul sa se duca sa faca o reclamatie pentru un serviciu prost, pentru un obiect pe care il ducem acasa si nu functioneaza. Dar avand in vedere pretul scazut a lui sau comoditatea omului mai bine merge si isi ia altul. Sau decat sa dai in judecata pe cineva ca ti-ai rupt piciorul in plina strada intr-un sant sapat si neacoperit mai bine stai si injuri si nu faci nimic.
    Cu toate aceste fapte defapt incurajam mediocritatea in servicii, produsele slabe de pe piata, si dam dreptul celor pe care ii injuram zi de zi sa ne trateze ca atare. Deoarece nu ripostam .
    Nu fiti indiferenti la ce se intampla in jurul vostru. Sa aveti pretentii pentru banii cheltuiti, pentru pagubele cauzate de altii, cereti bon fiscal, mergeti la vot de fiecare data. Si asa putem si noi lupta cu coruptia , nepasarea, viata josnica pe care ne-o ofera conducatorii acestei tari sau alte institutii.

  • By alina 21 sept. 2011

    se poate ca unele persoane sa aleaga produse mai ieftine din cauza ca primesc salarul in mai multe transe (caz mai fericit) sau a caror partener nu si-a primit salarul de 2-3 luni si nu isi pot permite sa cumpere calitate foarte buna pentru ca facturile de la gaz, apa nu stiu ca salarul e dat in transe sau ca e mic… in plus lucrurile de calitate cu care se lauda magazinele mari (exemplu din Mall ) le gasesti ,uneori, la un magazin chinesc cu pret mai mic 🙂

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate