Câștigătorul premiului BSG – Bijuteria săptămânii 5 | BSG

Câștigătorul premiului BSG – Bijuteria săptămânii 5

inel-perla-concurs-bsg

Am ajuns și la finalul concursului săptămânii 5. Puteți participa în continuare la a șasea parte a concursului – „Bijuteria săptămânii 6”, unde aveți șansa să câștigați o superbă pereche de cercei din aur. Pentru a participa, intrați pe articolul cu bijuteria săptămânii 6 și urmați pașii descriși.

Am fost impresionați în mod plăcut de multitudinea de gânduri frumoase pe care ni le-ați transmis și săptămâna trecută, și pentru asta vă mulțumim din suflet.

Dacă până acum am avut doar doamne/domnișoare câștigătoare, ei bine, de această dată câștigătorul este un domn. Se numește Lakatos Iancu Marius și este din Florești, Cluj.

Nouă ne-a plăcut comentariul dânsului. Sperăm să vă placă și vouă:

Să fiți binecuvantați cu ceea ce meritați! Profesionalismul de care dați dovadă în munca prestată și totodată atitudinea personalului dumneavoastră reprezintă adevăratele bijuterii pe care cetățeanul le așteaptă și se bucură când le primește. Societatea dumneavoastră etaleaza o serie de bijuterii cu o valoare semnificativă pentru mulți dintre noi, însă adevăratele bijuterii care personal consider că vă reprezintă sunt generate de bunul simț, sociabilitatea, respectul si profesionalismul de care dați dovadă.
Am fost si sunt în continuare extrem de mulțumit de serviciile ce mi-au fost oferite de reprezentanții societății dumnevoastră, adjudecându-mi personal în acest sens un motto, și anume “Dacă într-adevăr vrei, se poate!”.
Cel mai de încredere aspect pe care doresc sa-l expun în ceea ce privește relatia cu BSG este generat de amabilitatea de care a dat dovadă personalul societății dumneavoastră – amabilitatea care m-a făcut să nu mă intereseze întrutotul suma care mi s-ar putea aloca pentru produsele amanetate. Chiar dacă suma oferită ar fi fost mai mică în raport cu ceea ce mi-ar fi oferit alte societăți, tot la societatea dumnevoastră aș fi făcut contractul de amanetare. De ce? Pentru că amabilitatea este cheia succesului, nu numai în cadrul unei afaceri, ci și în viața de zi cu zi. BSG deține această aptitudine și sunt extrem de mulțumit că aceasta este pusă în aplicare într-o manieră nediscriminatorie.
În acest sens, revin dorindu-vă a fi binecuvântati cu ceea ce meritati. Si ce meritați? Mulțumirile și respectul meu, putere de munca, activitate îndelungată, mulți cetateni serviți, și nu în ultimul rând – sănătate.
Fie ca adevăratele valori ce vă reprezintă – răbdarea, profesionalismul, sociabilitatea și bunul simț să nu piară niciodată.

BSG
About The Author

9 Mesaje:


 • By Nemeth Carmen (Sfantu Gheorghe) 01 apr. 2014

  Felicitari castigatorului,un mesaj cu foarte mult bun simt si recunostinta,a meritat din plin aprecierea D-voastra si premiul !

 • By aiban ancuta (oradea) 01 apr. 2014

  felicitari!

 • By KULYBUS SAROLTA (SATU-MARE PREDEAL14) 01 apr. 2014

  CONCURS

 • By Vînţ Nicoleta-Stela (bozinta mica) 03 apr. 2014

  super concurs felicitari

  • By aiban ancuta 04 apr. 2014

   amfost impresionata in mod placut de toate cele aratate

 • By Nagy Hajnalka (Turda) 04 apr. 2014

  sunt superbe bijuteriile felicitari.in 29 martie am primit cadou de la sotul meu un lantisor si o pereche de cercei.Sunt cumparate de la firma dumneavoastra.sunt foarte incantata de ele.

 • By Tenica Elena (Timisoara) 05 apr. 2014

  Sunt foarte multumita de firma BSG.,Imi plac bijuteriile expuse la ei.Sunt foarte frumoase BSG este o firma serioasa pe care o recomand tuturor.Firma da dovada de profesionalism si implicare.

 • By Kovago Erika-Eniko (Sat. Santaul Mare) 06 apr. 2014

  O bijuterie corect si doresc multi ani intre noi

 • By Kasza Emoke (Ciucîngeorgiu) 20 apr. 2014

  Aveți ofertă speciale.

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate