Câștigătorul celui de-al doilea premiu BSG – Bijuteria săptămânii 2 | BSG

Câștigătorul celui de-al doilea premiu BSG – Bijuteria săptămânii 2

inel-aur-concurs-bsg

S-a încheiat și cea de-a doua parte a Concursului BSG. Puteți participa în continuare la a treia parte a concursului – „Bijuteria săptămânii 3” , unde aveți șansa să câștigați o pereche de cercei din aur cu pietre albastre și albe. Pentru a participa, intrați pe articolul cu bijuteria săptămânii, dând click pe butonul din dreapta – sus.

Am fost plăcut impresionați de gândurile frumoase pe care ni le-ați transmis și pentru asta vă mulțumim din suflet!

Din nou a fost o alegere dificilă să desemnăm câștigătorul. Sperăm să vă placă și vouă comentariul care a câștigat, și să vă motiveze să participați la concurs în continuare.

Iată comentariul, scris de Csolti Alexandra, din Baia Mare:

Dragă BSG,
Recunosc că s-a întâmplat de multe ori să fiu nevoită să vă trec pragul în momentele dificile. Rate,facturi sau alte probleme pe care le întâmpină fiecare dintre noi se întâmplă să te acapareze, însă de fiecare dată am ales să am încredere în voi. Faptul că bijuteriile mele sunt păstrate în siguranță, sunt liniștită că le pot recupera oricând, și mai ales faptul că niciodată nu am fost criticată sau judecată pentru că am revenit în agenție, ci din contră, am fost primită de fiecare dată cu amabilitate și cu zâmbetul pe buze, m-a facut să vă aleg pe voi ca fiind principalul meu sprijin. Sunteți o echipă în adevăratul sens al cuvântului, pentru care clienții multumiți sunt pe primul loc. Felicitări pentru că le dați o speranță oamenilor care uita să spere și mulțumim pentru că ne ajutați oricând avem nevoie!
La Mulți, Mulți Ani!!!

Felicitări, Csolti Alexandra!

BSG
About The Author

11 Mesaje:


 • By livia.bob.3@facebook.com (baia mare) 11 mart. 2014

  Ma bucur ca ma ajutati la nevoie

 • By Manole Carmen (Constanta) 11 mart. 2014

  SUPERB!

 • By pascuta amalia (baia mare) 11 mart. 2014

  Draga BSG,Va multumesc din suflet ca sunteti o firma asa serioasa si aveti si personal intelegator.Am ajuns sa va trec pragul in momente de cumpana dar mai nou va trec pragul de placere,sa vad ce mai aveti nou in vitrine sau cu un simplu salut pt angajatii dumneavoastra.Va doresc mult succes in continuare

 • By Finaru Veronica (braila) 11 mart. 2014

  FOARTE FRUMOS ! MULTUMESC CA NE OFERITI FRUMOASELE BIJUTERI

 • By Csolti Alexandra (Baia Mare) 11 mart. 2014

  Multumesc tare mult!

 • By sandor camelia (arad) 11 mart. 2014

  va multumesc ca ma ajutati la nevoie.sper sa fiu norocoasa sa castig acesti cercei minunati! o zi buna!

 • By doina zmau 11 mart. 2014

  Sa rezisti pe piata de azi cu atita concurenta in jur,atitia ani nu inseamna noroc,inseamna:PROFESIONALISM<CORECTITUDINE<GENTILETEAceste lucruri va caracterizeaza si de aceea sunteti astazi atit de sus BSG.Succes pe mai departe pentru a descreti fruntile celor ce va trec pragul si a le lumina ochii cind sunt intunecati si tristi.

 • By Druta Mihaela (Sanmihaiu Roman) 11 mart. 2014

  Felicitari cistigatoarei

 • By boldan ionica florin (baia mare) 11 mart. 2014

  felicitari BSG !!!

 • By puscas gheorghina cristina 11 mart. 2014

  Va iubesc

 • By Stoian Valeria 11 mart. 2014

  Va multumesc ca sunteti mereu alaturi de noi si ne ajutati la nevoie bijuteriile noastre sunt in siguranta la Dvs-Sunt clienta Dvs de multi ani,sunt foarte multumita de serviciile Dvs.Mult succes in continuare!!!

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate