Câștigătorii concursului "BSG Amanet – 18 ani" | BSG

Câștigătorii concursului „BSG Amanet – 18 ani”

Vă mulțumim pentru cele 1735 de mesaje primite. Ne-a fost foarte greu să stabilim câștigătorii celor șapte premii, dar în același timp ne-a făcut foarte mare plăcere să le recitim. Noi ne considerăm cei mai mari câștigători pentru că vă avem alături, iar pe voi,  pe fiecare, vă așteptăm cu drag să vă oferim din tot sufletul serviciile noastre, la cele mai ridicate standarde, așa cum v-am obișnuit și până acum.

Mesajele de mai jos sunt cele câștigătoare:

Locul VII:

Ciontos Luminita

„Un sincer „LA MULTI ANI!” vă doresc și eu și vă mulțumesc că sunteți pe piață. Ați devenit salvarea mea în aceste momente grele prin care trec, acum când salariile sunt foarte mici, iar banii de abia îmi ajung de la o leafă la alta. Apreciez corectitudinea dumneavoastră ca şi firmă, personalului dumneavoastră care întotdeauna a fost foarte amabil și înțelegător. Eu nu o sa va scriu poezioare care să impresioneze, ci doar am expus ceea ce simt în suflet.
Vă mulțumesc încă odată că existați.

Cu stimă și respect, Luminiţa Ciontos, Baia Mare.”

Locul VI:

Ardelean Romina Bianca

„Sunt foarte încântată că v-am găsit. Sunteți unicul amanet care vine într-adevăr în ajutorul oamenilor, fără a-i jecmăni… Nici într-un alt amanet n-am văzut atât de multă comunicare cu clienții și răbdare.
Vă mulțumesc și pe aceasta cale, că m-ați ajutat, apelând la serviciile dumneavoastră, și vă voi recomanda și cunoscuților mei, datorită încrederii de care dați dovadă.
Doresc, atât conducerii, cât și angajaților, un călduros „LA MULTI ANI!”.

Cu multa stimă, un client.”

Locul V:

Cenghetis Ovidiu Silviu

„Împlinești 18 ani tocmai în luna iubirii, și nu întâmplător te-a ales Cel de Sus. Ai dăruit fără să pui întrebări, știind că trebuie să dai speranță celui aflat în impas, i-ai dat încredere spunându-i că poate să returneze banii oricând, nu l-ai lăsat sa cadă, pentru că ai pus cel mai mic comision. Zilnic, zeci de oameni organizează și fac planuri de reușită până târziu, pentru a ne proteja bijuteriile și a ne oferi cele mai bune servicii, știind că acele bijuterii sunt parte din noi și cât de greu ne e la inimă când trebuie să ne despărțim de ele.

Toată echipa BSG să aveți parte de cea mai frumoasă aniversare, pentru că meritați din plin. LA MULȚI ANI!”

Locul IV:

Leonora Crinuta Pop

„Vreau să uit durerea sufletească pricinuită de neputința financiară de a-mi scoate de la amanet bijuteriile de familie, pe care le-am pierdut într-un moment de impas al vieții. Mi-ați fost de mare ajutor când, în schimbul lor, m-ați ajutat cu bani și nu m-ați judecat, nu m-ați umilit și nu m-ați „bârfit” cu neamurile, cu vecinii și cu „prietenii”. Nu pot să uit că persoana căreia i-am încredințat, în schimbul unei sume de bani, agoniseala de o viața, a lăcrimat odată cu mine. Atunci am știut că am dobândit un prieten sincer și adevărat. Cei avuți până atunci m-au considerat „un paria ” al societății pentru că eram la fel de săracă precum erau și ei.

Vă doresc să dăinuiți mulți ani și să nu fiți nevoiți niciodată să vă amanetați sufletul. Al meu încă este amanetat la d-voastră, dar știu că este pe mâini bune.”

Locul III:

Alexandru si Alexandra

„Îți mulțumesc, BSG, că mi-ai fost alături de majorat, ziua în care am împlinit vârsta necesară ca sa te cunosc. Îți mulțumesc că mă ajuți să-mi scot prietena în oraș atunci când pretențiile femeilor mă depășesc, îți mulțumesc că m-ai ajutat să îmi înmatriculez mașina după 6 luni de stat în fata blocului, îți mulțumesc că nu m-ai lăsat să “uit” de Ziua Mamei și îți mulțumim că ne ești alături în momentele când ne depășește criza. La Mulți, Mulți Ani!!!”

Locul II:

Coman Andreea

„Nu este încă data majoratului, mai aveți 5 zile până atunci.Nu mă aștept să câștig, pentru că posibilitatea este foarte mică. Sunt o mulțime de oameni care o să vă trimită mesaje fel de fel,care să vă impresioneze cât mai mult, astfel încât să poată să se claseze pe primele locuri. Nu intenționez acest lucru, însă nu vreau să fiu ipocrită să spun că nu mi-aș dori. Bineînțeles că mi-aș dori, însă dacă nu va fi posibil, vreau măcar să vă felicit că ați ajuns la această vârstă frumoasă şi că datorită dumneavoastră, a tuturor celor care conduceți această firmă sau a celor care lucrează pentru dumneavoastră, mulți oameni de rând care s-au aflat în impas au găsit în voi o rezolvare a problemelor.

Vă felicit discreția, profesionalismul de care dați dovadă atât dumneavoastră, cât și angajații dumneavoastră, aceștia din urmă oferindu-ne ori de câte ori am avut nevoie, informații precise și la subiect despre orice problemă.

Întotdeauna am fost tratată respectuos și am ajuns să merg cu drag ori de câte ori am avut nevoie, pentru că am știut că mă vor întâmpina niște oameni deosebiți. Nu vă mai laud pentru că o vor mai face și alții, doar atât am vrut: să vă felicit pentru ceea ce faceți,anii aceștia de funcționare fiind dovada pură a faptului că sunteți dedicați în tot ceea ce faceți și anume ajutați și faceți oamenii mai fericiți. La mulți ani BSG Amanet și vă urez ani mulți de acum încolo! Multă sănătate tuturor, căci asta este cea mai importantă!”

 

Locul I:

Szerencsi Ana

„Într-un moment de cumpănă al vieții mele, mergeam, îngândurată pe drum cu lacrimi în ochi că veneau sărbătorile de iarnă și nu aveam ce să le ofer copiilor mei. Noi suntem oameni modești, care trăim din salariu. Eu, fiind bugetară, mi s-au tăiat toate bucuriile de până atunci. În acel moment am ridicat capul și am văzut plăcuța voastră: <<Ai aur? Nu-l ține în sertar! Fă-ți un plin la buzunar!>>.  Atunci mi-am scos inelul de pe deget, mi l-am amanetat și am făcut sărbătorile frumoase copiilor mei. Vă mulțumesc că existați!”

 Vă felicităm încă o dată pe cei de mai sus și vă rugăm să ne răspundeți la email-ul pe care noi vi l-am trimis pentru a putea intra în posesia premiilor.

BSG
About The Author

13 Mesaje:


 • By Calin Andreea Daniela 10 apr. 2012

  🙁 . felicitari!

 • By Mayer 10 apr. 2012

  Felicitari!

 • By Alexandru si Alexandra 10 apr. 2012

  multumim din suflet BSG,acum in prag de sarbatori ne-ai oferit o mare surpriza si un cadou frumos pe care il vom pastra in amintirea ta,care ajuti oamenii mereu cand au nevoie!il consideram si un cadou pentru bebele pe care il asteptam cu drag peste cateva luni.La Multi Ani inca o data!

  • By Flavius 12 apr. 2012

   Si noi va multumim si ne bucuram ca putem avea clienti ca dumneavoastra.
   Multa sanatate si noroc pentru cel ce urmeaza sa vina pe lume 🙂

 • By Leonora Crinuta Pop 11 apr. 2012

  Va multumesc pentru pentru fumosul cadou facut in aceasta primavara mult asteptata.Sa va binecuvanteze Dumezeu si sa va fereasca de toate relele stiute si nestiute.

 • By golea diana 11 apr. 2012

  sincer era mesaje mult mai frumoase

  • By Bertus 11 apr. 2012

   Poate nu la fel de sincere. 🙂

  • By gaby 15 apr. 2012

   De pomană scrii romane întregi si poezii si nu sunt sincere si scrise cu lăcomie !!!!! FELICITARI CÂŞTIGĂTORILOR!!! Mesajul care a iesit pe locul 1 ,este cu adevarat frumos si sincer dar mai alesînduioşător!!!

 • By Norica 11 apr. 2012

  Felicitari castigatorilor!Se vede ca acesti sapte castigatori au fost alesi cu sufletul asa cum este si normal si cum ar fi si trebuit sa se intample.Chiar daca au fost intradevar tot felu de poezioare si comentarii luate parca de prin carti , echipa BSG a premiat acele comentarii venite din suflet si nu creativitatea sau copy paste-ul unora.Cu siguranta ca toti cei care au postat comentarii si-ar fi doit sa castige , dar cele mai frumoase ganduri si urari sunt intotdeauna cele facute din suflet.

 • By Coman Andreea 11 apr. 2012

  Vă mulţumesc din suflet! Sărbători frumoase şi pline de căldură,sănătate şi bucurii tuturor!

 • By izabela 11 apr. 2012

  FELICITARI,frumoase mesaje…premiate pe masura:-)

 • By Cenghetis Ovidiu Silviu 12 apr. 2012

  va multumim cu adevarrat acum cu ocazia sarbatorilor ne-ti adus numai bucurie in suflete sa prosperati mult alaturi de noi

 • By amalia 13 apr. 2012

  nu prea stiu ce sa zic dar as vrea sa felicit castigatorii. Si eu sunt o clienta fidela de multi ani la BSG si si eu doream ca oricare sa castig dar poate ca nu am avut acest noroc acum, poate o sa_l am cu alta ocazie. oricum, ma bucur pentru castigatori pentru ca pot simti bucuria pe care au simtit_o cand au aflat ca au castigat. si imi pare ff rau pentru noi ceilalti care am ramas cu speranta. poate ca nu sunt altii mai fideli ca noi ceilalti dar ei au avut noroc asa ca eu cred ca ar trebui felicitati.

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate