Câștigătoarea premiului 8 - cruciulița din aur | BSG

Câștigătoarea premiului 8 – cruciulița din aur

Roster Loredana 2 curata

Felicitări celei de-a 8-a câștigătoare a concursului BSG! Ne bucurăm împreună cu ea! Se numește Rostas Loredana si este din Târgu Mureș.

Oricine are șansa să câștige un premiu din aur de la BSG. Au mai rămas încă 12 premii, iar în această săptămână oferim o frumoasă pereche de cercei din aur cu pietre colorate. Vă dorim succes, iar pentru a participa la concurs, accesați link-ul de aici și urmați pașii descriși.

Iată și mesajul cu care a câștigat:

Buna! Ma numesc Loredana si vreau sa va multumesc pentru ajutorul acordat. Intr-o zi de miercuri aveam mare nevoie de bani. Nu stiam ce sa fac, cum sa fac rost de bani ca sa pot ajunge pana la Sibiu. In ziua respectiva m-a sunat familia unei foarte bune prietene sa ma anunte ca ea a decedat :-( Eram foarte necajita si disperata. Nu stiam cum sa fac rost de bani. Si cum ma gandeam, trecusem prin fata unui amanet BSG si am intrat inauntru. Am intrebat-o pe doamna de-acolo daca ma poate ajuta. Aveam un latisor de 18 carate si doamna, foarte amabila, m-a ajutat de am reusit sa pot cumpara o coroana pentru prietena mea draga pe care am piedut-o si mi-a ajuns sa am si bani de drum ca sa pot ajunge pana acolo la ea. Pentru asta vreau sa va multumesc din suflet – pentru acest mare ajutor pe car mi l-ati oferit. Chiar nu am crezut ca o sa pot ajunge pana acolo la ea, si datorita voua am reusit sa o vad pentru ultima data. VA MULTUMESC CA EXISTATI SI CA M-ATI AJUTAT ATAT DE MULT! Va doresc sa aveti mult succes in continoare! Mi-ar placea sa pot fi castigatoarea premiului. L-as cosidera un simbol apreciat in numele prietenei pierdute. SUNTETI DE APRECIAT, BSG!

BSG
About The Author

2 Mesaje:Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate