Câștigătoarea concursului BSG – Bijuteria săptămanii 16 | BSG

Câștigătoarea concursului BSG – Bijuteria săptămanii 16

poze -csilla nagySă o cunoaștem și să o felicităm și pe cea de-a 16 – a câștigătoare a concursului BSG! Este din Târgu Mureș și se numește Csilla Nagy.

Oricine are șansa să câștige un premiu din aur de la BSG. Au mai rămas încă 4 premii, iar în această săptămână oferim o pereche de cercei superbă, din aur alb, cu granate. Vă dorim succes, iar pentru a participa la concurs, accesați link-ul de aici și urmați pașii descriși.

Iată și mesajul câștigător:

”Buna ziua! In primul rand trebuie sa va spun ca bijuteriile sunt foarte foarte frumoase si ma bucur mult pentru concursul organizat de BSG. Din prima zi particip la concurs, si in fiecare saptamana sper sa castig. Va cunosc de mult, sunt clienta dumneavoastra, sunteti minunati, cu angajati minunati, amabili si profesionisti. Am prieteni foarte multi, dar totusi in timpurile grele numai BSG a fost langa mine.
Sper ca pana la sfarsitul concursului sa am noroc si eu. Niciodata nu am castigat nimic, si cu concursul aceasta am o sansa macar. Ma bucur pentru cei care au castigat pana acum, stiu ce simt si ei – ca si mine, in fiecare saptamana au stat cu speranate mari in fata calculatorului – ma gandesc. Stiu ca fiecare dintre castigatori a meritat bijuteria castigata, pentru ca, mai mult, sunt oameni mai necajiti care joaca, decat cei bogati. Prieteniul la nevoie se cunoaste, se zice. Asa ca sper mai departe, BSG, draga prietene! Va doresc o zi minunata!”

BSG
About The Author

1 Mesaje:Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate