Câștigătoarea celui de-al treilea premiu BSG – Bijuteria săptămânii 3 | BSG

Câștigătoarea celui de-al treilea premiu BSG – Bijuteria săptămânii 3

concurs-bsg-cercei

Am ajuns la finalul celei de-a treia săptămâni de concurs. Puteți participa în continuare la a patra parte a concursului – „Bijuteria săptămânii 4” , unde aveți șansa să câștigați medalion din aur în formă de floare de lotus. Pentru a participa, intrați pe articolul cu bijuteria săptămânii, dând click pe butonul din dreapta – sus.

Din nou am fost plăcut surprinși de numărul foarte mare de mesaje și de gândurile voastre calde. A fost extrem de greu să alegem un câștigător din cele peste 400 de postări.

De data aceasta am ales un comentariu de suflet, scris de Alina Stanciu din Suceava.

Iată ce a postat câștigătoarea:

V-am descoperit alaltaieri, desi voi erati de 20 ani, dar niciodata nu e prea tarziu… Cred ca la dvs vin oameni care sunt intr-un mare impas…asa eram si eu acum 2 zile – voiam sa cumpar o mica bijuterie pentru finutul meu, iar banii nu-mi ajungeau….
Finutul meu, pe care l-am luat cu mine la mare, si care purta la gat, pentru a-l apara de rau, o cruciulita din lemn pe care mama lui i-o cumparase, o sfintise si i-o daruise… mi s-a rupt sufletul, pentru ca eu ca nana, n-am reusit sa-i cumpar un lantisor cu o cruciulita dintr-un simplu si mic salariu de invatator. Si mi-am promis ca anul acesta cand va implini 7 anisori, finutul meu il va avea la gatutul lui lantisorul cu cruciulita de la mine ca sa-l protejeze, si pe care nu le va scoate nicodata.
De ce eram intr-un impas? Pentru ca nu-mi ajungeau banii si eram disperata ca deja ma vedeam si anul acesta fara cadoul promis! Dar iata, ca o minune (si nu exagerez cand spun asta, pentru mine ati fost o salvare!) pentru ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, am intrat in acest magazin BSG, si, surpriza!!!! Gramul de aur nu era 160 de lei, ci cu mult mai putin, doar 129 de lei, iar din geam imi zambea un lantisor micut si dragut, exact ca pentru gatutul finutului meu!!!!!
Va multumesc pentru ajutor, pentru ca existati sa ajutati oamenii, de fapt cred ca acessta este rostul nostru, al oamenilor, sa incercam sa ne ajutam semenii daca ne sta in puteri – asta incerc si eu sa fac, asta faceti si voi, BSG, si uite asa, lumea noastra va fi mai buna, iar oamenii mai fericiti – asa cum sunt eu acum ca am putut ajuta, asa cum va fi finutul meu duminica atunci cand isi va vedea darul promis, asa cum sunteti voi de 20 de ani si asa cum este fiecare castigator la final de saptamana! Semneaza o nana fericita, Alina

BSG
About The Author

10 Mesaje:


 • By Druta Mihaela 18 mart. 2014

  Felicitari Nanei..si finutului sanatate si sa creasca mare si fericit alaturi de parinti si nasi…

 • By Iacob Iulia (Suceava) 18 mart. 2014

  Foarte frumos mesajul, merita din plin sa castige!!! Felicitari doamnei Alina Stanciu.

 • By Stanciu Alina (Suceava) 18 mart. 2014

  Nu pot sa cred!
  Tocmai am deschis mailul, fiind la scoala si nu mi-am putut abtine bucuria si uimirea… iar copiii au venit toti la catedra sa se bucure cu mine – concluzia la care au ajuns ei?

  Cand faci un bine, sa nu astepti rasplata, insa binele se va intoarce inzecit!

  Cred ca e o lectie de viata si pentru ei acest premiu, dar si pentru mine!

  Sa va intoarca Dumnezeu inzecit binele pe care il faceti oamenilor si sa aveti viata lunga si frumoasa pentru ca oamenii au nevoie de semeni ca voi, BSG!

  Cercelusii ii va purta fetita mea de 3 anisori care are ochii albastri asemeni pietricelelor… si care, in ordinea prioritatilor, isi astepta si ea randul ca sa-i schimb cercelusii luati la botez :). Toate se leaga atat de frumos!

  Va multumesc!

  Semneaza,
  o nana, o mama si o doamna invatoare fffff. fericita, nu atat pentru premiul primit, cat pentru faptul ca gandurile sale au fost intelese de dvs! Asta arata ca sunteti oameni minunati si frumosi!

  • By admin 18 mart. 2014

   Ne bucurăm și noi de bucuria dumneavoastră! 🙂

 • By SORLESCU ELENA 19 mart. 2014

  Foarte frumos mesajul !

 • By racolta ecaterina (valea-vinului,,,,satu-mare) 20 mart. 2014

  da intradevar foarte frumos mesaju,,felicitarii doamnei si sanatate fetitei dumisale,,,sper ca pina la sfirsitul concursului
  mias dorii ca si eu sa ma pot bucura deo surpriza ca a doamnei,,,felicitari bsg
  intradevar faceti oameni fericitii

 • By szocsi maria (piscolt) 20 mart. 2014

  Foarte frumos cercel ca si eu !!!! 😛

 • By Stoian Valeria 20 mart. 2014

  Felicitari castigatoarei concursului,Felicitari bsg ca a facut inca 2 persoane fericite,pe nasa si finuta ei!

 • By vulpasin elena 21 mart. 2014

  foarte frumosi

 • By kurti anamaria (maramures baia sprie ) 24 mart. 2014

  im place sa cunpar de la voi

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate