Bucură-te de viață | BSG

Rutina zilnică ne răpește de multe ori întregul timp pe care îl avem. Azi am auzit pe cineva care spunea că mai nou o săptămână i se pare că trece în două, trei zile. M-am identificat și eu cu această situație. Am încercat să-mi rememorez clipe importante din ultimele luni și am fost surprins să realizez că doar acele momente în care am reușit să mă bucur de simplitatea vieții au rămas marcate pe răbojul  timpului meu. Ce important este să ne bucurăm de tot ceea ce facem: de muncă, de familie, de prieteni, de natura care ne înconjoară! Nici o clipă de bucurie pe care am pierdut-o nu o vom regăsi niciodată, nu?

BSG
About The Author

5 Mesaje:


 • By anca 03 nov. 2011

  Intr-adevar sunt prea pierduti in rutina zilnica, dar daca stim sa dam timpului valoarea sa, vom stii sa traim cu intensitate fiecare secunda,care daca stam si ne gandim , e un dar de la dumnezeu pe care trebuie sa-l folosim ca atare
  Universul eate infinit dar timpul nostru este limitat!

 • By Bertus 05 nov. 2011

  Viața e cel mai de preț dar. Merită prețuită la maxim!

 • By Andreea 15 nov. 2011

  Da,intr-adevar viata e cel mai de pret si mai frumos dar. In mod normal, cand primim daruri,indiferent de ocazie, ne bucuram enorm si simtim nevoia sa le aratam si celoralalti darurile noastre ca sa se bucure impreuna cu noi. Cu atat mai mult ar trebui sa ne bucuram de cel mai de pret dar, viata, si sa-l impartasim nerabdatori cu cei din jurul nostru, traind bucuria fiecarei zile prin aprecierea(pretuirea) lucrurilor deja existente in viata noastra(familia, sanatatea, locul de munca, prietenii) si nu gandindu-ne la ce ne lipseste, fiind astfel mereu nemultumiti si nefericiti.
  Un mare secret:,, sa traim fiecare zi ca si cand ar fi ultima”…si astfel vom trai viata intens si implicati, infrumusetand-o cu iubire, iertare, bunatate, rabdare, intelegere, virtuti care dau un echilibru vietii noastre si care genereaza …fericirea.

 • By anca 16 feb. 2012

  asa este….dar cred ca fiecare este nemultumit in sinea lui.De ce?Pentrui ca-si doreste mereu mai mult, sau isi doreste ceea ce nu are.Intr-adevar sunte multe neajunsuri in viata asta, dar trebuie sa ne punem problema ca poate fi si mai rau.Suntem sanatosi, intacti fizici si nu ne bucuram…poate sau cu siguranta cel ce este imobilizat intr-un scaun cu rotile s-ar bucura de acest aspect daca ar putea umbla.De multe ori mi s-a intamplat sa intalnesc persoane care au luat-o de la 0 fara a se plange sau persoane bolnave carora nu li se mai dadeau sanse de supravietuire ,care aveau in ele o dorinta de viata si incredere care te lasau fara cuvinte.Cred ca totusi , in final trebuie sa ne bucuram de orice ,oricat de important sau neimportant ar fi acel lucru.Nu trebuie decat sa ne uitam in jurul nostru si sa apreciem ceea ce avem , ceea ce primim dar trebuie sa si dam in final, ca se se poata forma un lant continuul.

  • By anca 16 feb. 2012

   si bineinteles sa ne bucuram de viata

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate