Agenția BSG Amanet din Satu Mare, str. Independenței | BSG

Agenția BSG Amanet 034 Satu Mare, str. Independenței

satu-mare-amanet-independenteiAgenția BSG Amanet 034 din Satu Mare, str. Independenței nr.UH25 este situată în Cartierul Micro 17, între strada Dima și stada Măcinului, vis-a-vis de Biserica  Ortodoxă și Complexul Dana.

Dacă ai nevoie urgentă de bani împrumut sau dorești să cumperi bijuterii din aur, locuiești în Satu Mare, pe strada Dima, Măcinului, Ostrovului, Brașov, Grigore Alexandrescu, Crișului sau Bulevardul Independenței, la Agenția BSG Amanet 034 suntem în folosul tău, aproape de tine.

Programul nostru de lucru este de luni până vineri între orele 08:00 și 17:00. Sâmbăta ne găsești între 08:00 și 12:30. Telefon: 0261-761.123 E-mail: bsg.sm06@amanet.ro

BSG
About The Author

3 Mesaje:


  • By Caba Loredana 08 mart. 2012

    cu ocazia frumoasei varste de 18 ani as dori sa va urez un sincer LA MULTI ANI!si as mai dori sa va multumesc ca ati fost intotdeauna alaturi de mine cand am fost la greu . sunteti cea mai tare nu ii inselati pe oameni asa cum o fac alti SUCCES IN CONTINUARE!

  • By MIHAI ADRIAN OVIDIU (HALMEU) 02 mart. 2014

    Tin sa-i multumesc firmei ptr. corectitudine si ajutorul pe care ti-l ofera la nevoie fara a mai fi nevoit sa suporti rusine de a cere bani in prumut la nevoie si de multe ori cu 2 gr. de aur rezolvi o problema inportanta si urgenta ,mai bine sa intinzi mana la cunoscuti !

  • By Miclaus Mihaela (Poiana Codrului) 02 mart. 2014

    foarte frumos

Lasă un mesaj
Copyright SC BERTUS SRL. Toate drepturile rezervate